Milyen lesz a világ 100 év múlva?
Figyelt kérdés
Ha visszanézünk 100 évvel ezelőttre elég nagy a változás. Írjátok le miféle újdonságokra gondoltok, mik lesznek 100 év múlva, vagy mik nem, mi lesz a divat, hogy fogunk kinézni, akármi amit el tudtok képzelni...:)2009. jún. 27. 17:02
1/8 anonim válasza:
Szerintem az átlagmagasság 2m lesz minimum. A gyakori kérdések egy ultramodern oldal lesz, lepontozások nélkül. Így hirtelen mást nem nagyon tudok elképzelni.
2/8 anonim válasza:
Ha addig még lesz egyáltalán világ (mert szerintem addigra kihalunk), akkor mindenki pucéron fog mászkálni, ott dugni,ahol akar, elfogadott lesz a pedofília, illetve minden beteges dolog. Alig lesz magyar ember, el leszünk nyomva a kisebbségtől. Technikailag nyilván nagy fejlődés lesz, talán sok betegség ellenszerét is feltalálják, mégtöbb dolog gépesítve lesz. Jah, és kihal vagy 1000 állat és növényfaj. (Általában nem vagyok negatív, de sajnos a most folyó "fejlődés" erre mutat, ezért állok így a jövőhöz).
3/8 anonim válasza:
Még sz@rabb mint most, de az emberek ezt fogják természetesnek tartani... így is jól el van már cseszve, bele se merek gondolni mi lesz 100 év múlva.
Észre vehetnék már magukat az emberek!
4/8 anonim válasza:
17:25, szerintem is mindenre gyógyszert találnak majd, de minek is fogunk élni akkor, ha már minden defektes lesz? :O
Utolsó voltam
5/8 A kérdező kommentje:
De negatívak vagytok:)
Arra senki nem gondol hogy esetleg jobb világ lesz akkor már? Esetleg jön egy nagy háború vagy bármiféle katasztrófa és kevesebb ember marad, így nagyobb lesz az összetartás. Technika rohamos fejlődése miatt nagyobb lesz a biztonság mindenhol hiszen mindenhonnan figyelnek majd és lecsapnak arra aki bármi rosszat tenne. És a többi...
2009. jún. 27. 18:05
6/8 anonim válasza:
szerintem nem éljük azt meg hisz már elkezdődött a 7 bibliai csapás (tesóm szerint) épp ezért beindult bennem a gondolat hogy tényleg igaz ez a 2012-es világvége dolog.de ha azt átvészeljük én nem adok 50 évet és már több bolygót befogunk népesíteni mindenkinek lesz egy külön bejáratú kis űrrepülője nem a marsra küldünk majd szondákat hanem egy idegen galaxisba több ezer telepest ha az emberekben felébred a tudat hogy állatok milliói pusztulnak ki biztos valami kütyükkel szaporítani fogják őket melynek segítségével több állatfajnak a létszámát is megfogják duplázni nem mi fogunk az ufok után nyomozni hanem ők utánunk.Fel találják a clonozást,a teleportálást,a telepátiát tanítani fogják az iskolákban mindenki ki fog bírni száz méter magasból ugrásokat ejtőernyő nélkül a leggyorsabban futó ember végsebessége 70 lesz még legkisebb ember is 2 méteres lesz a legnagyobb több mint 3 méter.a számítógépet elfogják felejteni ugyanis egy agyba ültetett csippel bármikor csatlakozhatsz az internetre és egy kis pénzért le is tölthetsz magadnak játékokat.minden embernek 1grammos golyóálló öltözete lesz mely még a 8mm-es lövedéket is gond nélkül kivédi. Más nem jut eszembe :D
7/8 anonim válasza:
Remélem nem igaz ez a 2O12- es világvége...de mind1
8/8 papa777 válasza:
Szerintem nem igaz a 2012-es világvége :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!