Mit tudnék tenni? Mégis hogyan kellene hozzákezdenem?
Nagyon szeretnék megtanulni gitározni,vettem gitárt,de teljesen kezdő vagyok.
van itthon egy könyvem,de nem igazán értem belőle a dolgokat,pedig tudok kottát olvasni8előtte 4 évig zongoráztam)
pénzem nincs magántanárra,és ismerősöm sincs akitől tanácsot tudnék kérni..
gondolom a legjobb az lenne,ha valaki személyesen tudná megmutatni a dolgokat,de nem igazán látok rá lehetőséget..
Szerintem is ismerkedj meg olyan emberekkel, akik játszanak hangszeren, gitáron. Kérj tőlük tanácsot, segítséget. Én is kb. 4 hónapja kezdtem el gitározni, nekem egy lány segít, őt egy táborban ismertem meg.
Próbálj olyan helyekre járni, ahol találkozhatsz ilyen emberekkel, és kérj segítséket.
Ha ez nem sikerülne, akkor próbálj meg egy olcsó magántanárt keresni, aki megtanítja neked az alapokat.
Végső esetben a net-en is vannak oktató oldalak, tanító videók, onnan is meg lehet tanulni gitározni, de szerintem jobb ha egy személytől kezdesz el tanulni (legalább az alapokat).
Ha szükséged van net-es oldalakra, akkor tudom ajánlani a YouTube-ot, ahol számokat, riff-eket, intro-kat tudsz megtanulni vagy a [link] oldalt, ahol az alapokat és minden mást tudsz megtanulni.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!