Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudom fura kérdés de felteszem...

Tudom fura kérdés de felteszem: Egy ideje magányos vagyok és furcsa dolgokat váltott ki belőlem például önkéntelenül könnyezek és nézem a felhős kék eget és attól elönt a boldogság és a nyugalom. Miért változtam meg a magánytól?

Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 17:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
-.-" Gratula! Nincs több kérdésem. Életfelfogás nuku, önálló élet nuku, és amúgy a legtöbb 15 éves így él, ahogy leírtad. A szimatom nem sokat tévedett.
2012. máj. 18. 18:26
 12/19 anonim ***** válasza:

Hidd el teljesen más vagyok, mint a többi 15 éves:)

Pontosan, hogy különbözöm tőlük, ezért nincsenek jó barátaim.:) Átlagban csak isznak, cigiznek, drogoznak:) vagy teljesen begyöpösödve élnek:)

2012. máj. 18. 18:29
 13/19 anonim ***** válasza:
Persze, mindenki teljesen más, mint a többiek.
2012. máj. 18. 18:30
 14/19 anonim ***** válasza:
A lényeg nem tudsz rólam semmit :)
2012. máj. 18. 18:32
 15/19 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy nem tudsz az életről semmit. :)
2012. máj. 18. 18:33
 16/19 anonim ***** válasza:
Tudok én sokat, nagy céljaim vannak, és amíg nem teljesítem őket nem halok meg:)
2012. máj. 18. 18:34
 17/19 anonim ***** válasza:
Jaj b*szki hagyjál már, szívjad másnak a vérét.
2012. máj. 18. 18:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha ennyire zavar miért írsz vissza?:)
2012. máj. 18. 18:36
 19/19 dörrmee válasza:
Hát nem tudom... én 17 vagyok és rengetegszer azt se tudom, hogy mi helyes és mi nem az. nem vagyok magányos nem ezért írok, de ha visszígondolok a 15 éves önmagamra akkor nagyjából egy álomvilágban élő lányt látok, aki lehet számodra egy átlagos arc, mert lehet már ittam és buliztam, de nem gondoltam azt h mindenben felnőtt vagyok és most se gondolom.
2012. máj. 22. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!