Mi a legviccesebb élményed a munkáddal kapcsolatosan?
Nekem: Fagyit árultam még tavaly (diákmeló) odajött egy kb. 10 éves gyerek, és elkezdte hadarni milyen fagyit kér. Utána jött az apja, majd elég hangosan megkérdezte, hogy "Köszöntél, fiam? - Nem, apa. -Persze, mert mindenkivel bunkó vagy." Eléggé furcsa volt , nagyon nagy önuralom kellett,hogy ne kezdjek el nevetni .
Anyukámnak pedig az, amikor egy üvegházban dolgozott és egy nő "Másmilyen" rovatirtót keresett. Hozott párat mintába, falka akaszthatót, lelógatóst meg amilyen még volt. De a nő nem erre gondolt. Olyan növényre gondolt, amibe belerepül a légy, és az bezárul . Néha eléggé viccesek az emberek , akaratlanul is.
Az előző munkahelyemen volt pár vicces eset:
Pl, amikor munka közben egy ilyen nagyobb szúnyog szerűség röpködött körülöttem, én meg csak lazán-nőiesen próbáltam elhessegetni, közben meg ránéztem az egyik targoncás pasira, az meg azt hitte szerintem, hogy integetek, mert mosolyogva intett egyet, azt tovább ment :D
Az is vicces volt, mikor új műszakvezetőt kaptunk, egy kicsit félénk pasi személyében. Én szokás szerint zenét hallgattam headset-ről munka közben, aztán valami erős szexuális szövegű zenét hallgattam, pont jött felém a műszakvez., hát ahogy a zenére közeledett belőlem kitört a röhögés :DD Nem bírtam abbahagyni :D Oda is jött, hogy mi a röhögés tárgya :D Tuti azt hitte, hogy valami rajta van, el kezdte a haját is igazgatni :D
Meg egyszer szünetben mikor senki nem volt a folyosón nekiálltam kicsit megtornáztatni fáradt tagjaimat, aztán utána vettem észre, hogy a folyosó végén levő üvegfalnál 2 irodás pasi bámul rám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!