Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a legviccesebb élményed a...

Mi a legviccesebb élményed a munkáddal kapcsolatosan?

Figyelt kérdés

Nekem: Fagyit árultam még tavaly (diákmeló) odajött egy kb. 10 éves gyerek, és elkezdte hadarni milyen fagyit kér. Utána jött az apja, majd elég hangosan megkérdezte, hogy "Köszöntél, fiam? - Nem, apa. -Persze, mert mindenkivel bunkó vagy." Eléggé furcsa volt , nagyon nagy önuralom kellett,hogy ne kezdjek el nevetni .

Anyukámnak pedig az, amikor egy üvegházban dolgozott és egy nő "Másmilyen" rovatirtót keresett. Hozott párat mintába, falka akaszthatót, lelógatóst meg amilyen még volt. De a nő nem erre gondolt. Olyan növényre gondolt, amibe belerepül a légy, és az bezárul . Néha eléggé viccesek az emberek , akaratlanul is.

2012. máj. 17. 22:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Az előző munkahelyemen volt pár vicces eset:

Pl, amikor munka közben egy ilyen nagyobb szúnyog szerűség röpködött körülöttem, én meg csak lazán-nőiesen próbáltam elhessegetni, közben meg ránéztem az egyik targoncás pasira, az meg azt hitte szerintem, hogy integetek, mert mosolyogva intett egyet, azt tovább ment :D

Az is vicces volt, mikor új műszakvezetőt kaptunk, egy kicsit félénk pasi személyében. Én szokás szerint zenét hallgattam headset-ről munka közben, aztán valami erős szexuális szövegű zenét hallgattam, pont jött felém a műszakvez., hát ahogy a zenére közeledett belőlem kitört a röhögés :DD Nem bírtam abbahagyni :D Oda is jött, hogy mi a röhögés tárgya :D Tuti azt hitte, hogy valami rajta van, el kezdte a haját is igazgatni :D

Meg egyszer szünetben mikor senki nem volt a folyosón nekiálltam kicsit megtornáztatni fáradt tagjaimat, aztán utána vettem észre, hogy a folyosó végén levő üvegfalnál 2 irodás pasi bámul rám :D

2012. máj. 18. 00:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Egy áruházban dolgoztam, amikor egy férfi odajött és azt kérdezte, hogy árulunk-e Cactus Clone alsógatyát és hosszú percekig ecsetelte, hogy ő bizony már 13 éve Cactus Clone alsógatyát hord és most is az van rajta (ezen a ponto félni kezdtem, hogy a következő lépés az lesz, hogy 'Megmutassam?', de ez szerencsére elmaradt XD) annyira infantilis volt az ember, hogy az is eszembe jutott, hogy csak ilyen beépített vásárló, hogy tesztelje mennyire vagyok segítőkész XD
2012. máj. 18. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!