Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a teendő, ha letelik a...

Mi a teendő, ha letelik a max.1 év betegállomány?

Figyelt kérdés

Ha a lehetséges egy év táppénzt kihasználtam és az orvos kénytelen kiírni munkába-de beteg vagyok-elkezdek dolgozni,de nem bírom a betegségem miatt vagy rosszabbul leszek,ilyenkor mi van? Mikor mehetek újra betegállományba?

Vagy pl. műtenek,akkor főleg nem tudok dolgozni,de táppénzt sem kapok,mivel nem mehetek betegállományba....Áá,ördögi kör..

2012. máj. 17. 21:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Vannak betegségek, amikre korábban 2 év betegállományt is adtak (pl. szívbillentyű-műtét). Ha tartósan beteg vagy és a kezelőorvosod/házi orvosod munkaképtelennek minősít, akkor jön elvileg a leszázalékolás. De ebben az utóbbi időben olyan embertelen változások következtek be, amiket már lassan maguk az orvosok sem tudnak követni. Mindenképpen az orvosoddal konzultálj róla.
2012. máj. 17. 21:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen,volt leszázalékolás,mondanom sem kell,hogy nem százalékoltak le.Mit gondoltak,miért voltam 1 évig betegállományba? Mikor leszek újra táppénzre jogosult?

A háziorvosom nem segít semmiben...

2012. máj. 17. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!