Mit tegyek ha a suliban piszkálnak? (fontos)
Már régebben ls piszkáltak, de ma ujra elkezdtek.
Ma szoval annyi történt, hogy orán ültünk és beszélgettem, mikor hirtelen elkezdett dobálni valaki, hátra szoltam, hogy hagyd abba meg stb erre kér kis p*cs akinek semmi köze nem volt hozzám dobált egész orán és azzal fenyegetett, hogy meg akarnak verni, utána következett egy másik ora amin már csak egyedül volt a p*csa és megkérdeztem tőle, hogy mi baja is volt, erre a válasza annyi volt, hogy jolesett neki. csak az a baj ezzel a lánnyal, hogy nagyon szegény( én átlagos vagyok) de mégis a legmenőbbnek tartják magukat mindenben. Mondjuk annyi lehet a bajuk, hogy teljesen átlagosan nézek ki és az osztályban egyik legjobb tanulo vagyok, és nagyon szeretnek a szüleim ő pedig árva a másikkal pedig nem törödnek a szülei.
Szerintetek mit tegyek, hogy abba hagyják, vagy szoljak vissza? Nincs bajom a romákkal egyébként de ők azok, és nagyon verekedősek.
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!