Van élet a halál után?
Én is csak azokhoz tudok csatlakozni, akik szerint VAN! :)
Bocsánat azoktól, akik szerint nincs, de elég szörnyű lenne úgy élni, ha tudnám: ha meghalok, nem lesz semmi velem, belőlem. Akkor mi értelme lenne az életnek? :)
Hogy a sokmillió ember nem férne el? :D Hát, nem is fizikai valónkban, 70 vagy éppen 43 éves testünkben csücsülünk a felhők tetején, és közben szörpöt szürcsölünk.:D A lelkünk fog tovább élni, én sem TUDOM pontosan, hogyan, de HISZEM.:) Hiszen Isten örök életet adott nekünk! Hát nem szép? :)
A következő dolog, amit kérdezhetsz: miért hiszek Istenben? Nem a csodák miatt elsősorban, nem is valami jelenés, vagy megnyilatkozás... Nagyon kézzelfogható és hétköznapi: ha szereted a másikat, önzetlen szeretettel, ott van abban az örömben Isten, Őt tapasztalod. Higgyétek el, működik! :)
Bocsi, hogy ilyen hosszan írtam, remélem, tudtam segíteni! Ha lenne valamilyen kérdésed, írj privátban! ;)
Ekkora marhaságot ! Miért nem az Élet Könyvét ajánlod, hisz az Életről kérdeztek ?! Ráadásul ez minden kor minden emberére érvényes: hogy "megjelent az Isten Örök Életet adó kegyelme minden embernek" az Ő Fiában, Jézusban.
Sok szeretettel.
Mennyi naív ember... "Ott a bizonyíték, Jézus meghalt és feltámadt!" :D Micsoda bizonyíték, ez aztán nem semmi!? Már csak azt kellene bizonyítani, hogy Jézus élt...
A másik: Biblia. Húha, az is hatalmas egy bizonyíték! Ilyen alapon a Piroska és a farkas is bizonyíték arra, hogy ha a farkas megeszi az embert, attól még élve ki lehet ugrani a gyomrából.
Sajnálatos dolog, hogy az emberek ilyenekben hisznek és erre fecsérelik az energiájukat (pénzüket) ahelyett, hogy a környezetükkel törődnének és a VALÓS dolgokkal foglalkoznának....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!