Mondanátok nekem olyan mondatot amibe sok az "f" betű?
Figyelt kérdés
Pl. Tedd a tévé tetejére a távirányítót!
(ez t-vel volt)
2009. jún. 26. 22:11
1/7 A kérdező kommentje:
na jó kirakom a 18-as karikát
(18)
2009. jún. 26. 22:16
2/7 anonim válasza:
Fűben füttyent a fütyülő fakopáncs.
3/7 anonim válasza:
Fura, hogy fiatalon ennyire fullra f*sz feelenges f*ssz**ó kérdésekkel frusztrálsz. Ferde fogsorú fakabátot vagy fingszagú fasiszta fiatal fiúcskát feltételezek. Félreértenélek?
5/7 anonim válasza:
Folyamatosan fingtam, fél falut felfingtam fingásommal felebarátaim fingásait furán felfedeztem fingásom közepette.
6/7 anonim válasza:
fffffffffffffffffffffffff elmenet ffffffffffffffffffffffhez és fffffffffffffffftettek a ffffffffff és akkor ffffffffffFFFFFa a ööö frfrjtklrtnbdjk hgkejngjdkf hbkjgf d,de A LÉNYEG:ffffffffffffffffff
7/7 anonim válasza:
Fostos farú, formalinban fürdetett, fodros farkú férfiak, fellengzős f@szságaira fölfigyelve, figyelemreméltó formájú faliórát faragtam a farsangon, ahol fartúró fickók fondorlatos furmánnyal fikázták a féleszű flótások fantáziáját furdaló fóbiák forrását, ezt főzték ki förtelmesen fontoskodó frappánssággal.
fordító fontos f@szsága:
(pff, fölöttébb fura fazonok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!