Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek jobb legyen nekem...

Mit tegyek jobb legyen nekem egyre jobban boldogtalanabb vagyok?

Figyelt kérdés

Azon is gondolkodom lehet jövő Május közepén az utolsó lesz hogy megtartom a születésnapomat. Semmi kedvem sincsen a 31. születésnapomat meg ünnepelni legszivsebben felakasztanám magamat ne éljem meg az idős koromat.

Teljesen reménytelen az életem úgy érzem nekem soha nem lesz jobb az anyagi hátterem, soha nem lesznek baráti köreim sem barátom sem barátnőm. Sem partner kapcsolatom és ha egyszer csak egyedül maradok egy háztartásban, félek elöbb-utóbb fedél nélküli leszek mivel már a fogyatékkal élő embereket is küldik el a munkahelyekről.

Nem élet számomra a jelenlegi életem 2 év múlvs úgyis 31 éves leszek. Semmilyen tehetségem sincsen amit tudnék az életemben befektetni.

Mégis olyan gondolkodásom van mintha felsőokgatási végzettségel rendelkező szakember vagy szóvivő lennék pedig még Érettségim sincsen.

Elegem van egyszerűen abból ennek ellenére még sem vagyok átlagos értelmi szintel rendelkező meg átlagon felüli értelmi szintel rendelkező egyén, mégsem mehetek lakótthonban mert túl jó képességű egy középsúlyosan értelmileg korlátozót embereknél.

Utálok élni nem akarom megélje a nálam jóval idősebb hozzám tartozóm azt hogy nem lesz soha házastársam és gyermekem. Nem akarom megvárni azt amikor esetleg elérem azt a koromat amikor biológiai szinten sem lehet gyermekem. Nem szeretném ha megélné az érintett hozzám tartozóm ezt az életkoromat.

2012. máj. 15. 13:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Tenned kell érte ,hogy ne legyél boldogtalan. Mozdulj ki, legyél emberek között . Nagyon fiatal vagy még ,hogy eldobd az életedet. A mai világba egyre később terveznek családot úgy ,hogy nem vagy lemaradva .
2012. máj. 15. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!