Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináltál, ma?

Mit csináltál, ma?

Figyelt kérdés
Felkeléstöl, lefekvésig. Élvezted a mai napod?
2012. máj. 14. 23:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Most tértem vissza a földre! eddig a Plútón élveztem az uralkodást!
2012. máj. 14. 23:04
 2/4 anonim ***** válasza:

reggel miután felkeltem reggeliztem a tv előtt. Utána bejöttem a szobámba és tanultam a vizsgámra aztán facebookra mentem meg tovább kalandoztam az interneten :D (sajnos ezzel rengeteg időm elment)

megint tanultam 2 órát utána vacsoráztam a családdal és beszélgettünk :)most itt vagyok

2012. máj. 14. 23:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Felkeltem, mert nagyon kellett pisilnem. Pisiltam. Nyulat simogattam, megetettem. Bekapcsoltam a számítógépet (teszvesz, facebook, gyk, nlc, gmail). Reggelit melegítettem a férjemnek. Összekészítettem a ruháját, és a melósruháját, amit a táskájába tettem. Kiporszívóztam. Amikor elment itthonról, leszedtem a teregetőről a ruhákat, majd mostam kétszer, mosogattam, lesúroltam a konyhában a csempéket. Délután 5 és 8 között szunyáltam. Este megint nyulaztam, megetettem, kitakarítottam, feltöltöttem a kézmosót szappannal, lefürödtem. Most főztem meg két tojást, hogy vacsizzak. fél egy fele ér haza a párom, kicsit beszélgetünk, adok neki vacsit, aztán szunya.
2012. máj. 14. 23:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Dolgozam.reggelol estig :(
2012. máj. 16. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!