Valaki már nyert a Don Pedro pizzázóval egy pizzát a regisztrációval?
Figyelt kérdés
Minden második órában, 11, 13, 15, 17 és 19 órában a gép kisorsol egy regisztrált tagot és nyerhet egy Pizzát. Azonban valaki már tényleg nyert vele? Ez nem átverés?
2012. máj. 14. 20:51
1/2 Tomi90 válasza:
Én nyertem tegnap egy ingyen pizzát, nem átverés. A lehető legjobbkor nyertem, mert meccs nézésre még jobb a pizza :P Eddig 2 év alatt kétszer nyertem, de az előzőről lemaradtam, mert csak napokkal később mentem fel az oldalra és ha aznap 9-ig nem telefonálsz bukod a pizzát. Olyat kész amilyet akarsz. Ajánlom az ínyenc pizzájukat, isteni finom. Csak ne kérj rá brokkolit, mert az elrontja. Leszögezem, nem vagyok senkinek az ismerőse.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, tök jó :)
2012. júl. 7. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!