Fiúk! Ti elfogadnátok egy olyan lányt, aki pikkelysömör bőrbetegségben szenved? (minden testrész érintet, beleértve a hajas fejbőr is 1kicsit, meg az arc is. ) szégyellnétek mások előtt, hogy ilyen barátnőtök van?
Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 19:55
2/5 anonim válasza:
Aki egy kicsit is intelligens ember, az nem csinál ebből ekkora problémát. Ismerek olyan személyt, akinek ugyan ilyen betegsége van, és boldog családja, kiegyensúlyozott élete, társasági élete!
3/5 anonim válasza:
Ha a barátnőmnek ilyesféle betegsége lenne, azt nem szégyellném, inkább akik csúfolnák meg kinevetnék őt, azok szégyelljék a tetris-fogsort, amit tőlem kapnának. :D
4/5 A kérdező kommentje:
Most kapok injekciót ami hatni fog csak hónapok kérdése vagyis lehet 2-3hónap múlva megy le,ha jó lesz.De nagyon viszket és hullik ez a száraz bőr lefele...és én se tudom elfogadni magam,és nem tudom,h elfogadta-e a barátom,mert azt mondja igen,de nem így mutatja ki...köszönöm a válaszokat.
2012. máj. 15. 14:59
5/5 anonim válasza:
Fiu vagyok és én is ebben a betegségben szenvedek,sokszor vannak piros foltok az arcomon amik utánna hámlanak és a fejbőrömön is, de emellett a barátnőm is van és tényleg egyáltalán nem zavarja mert szeret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!