Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az gáz, ha Magyarország...

Az gáz, ha Magyarország legjobb sulijában kitűnő tanuló vagyok? :s

Figyelt kérdés

Alig tanulok, nem nyalizok, de mindenki strébernek hív.

Most direkt rontsam el a dogákat, hogy ne hívjanak strébernek?

L/13,5

2012. máj. 14. 15:11
1 2 3
 21/22 k.lau13 ***** válasza:

NE! Én is megcsináltam tavaly... Semmi eredménye nem lett. Hagyd a fenébe. Ha 13 vagy, 1-2 év múlva úgyis ballagsz, ha nem valami hatosztályos gimibe jársz(bocs de lövésem sincs melyik Magyarország legjobb sulija).

Aztán meg ha elrontod, a tanárok fognak cseszegetni, ami lehet, most úgy tűnik, hogy nem számít annyit, mint az osztálytársaid véleménye, de elég sz@r úgy bemenni suliba minden nap, hogy minden tanár ordibál/vitatkozik veled, hogy mi a franc bajod van. Aztán elkezdődik a találgatás, hogy otthon történt-e valami... Esetleg szüleidet behívják. Ugyan már, nem éri meg. KÖvetkező évben már bánni fogod. Hanyadikos vagy amúgy? :)

2012. jún. 3. 20:17
 22/22 anonim válasza:
Kedves kérdező, esetleg nem azért csúfolnak mert kicsit nagyképű vagy?
2015. febr. 14. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!