Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ő akkor most tényleg a barátom?

Ő akkor most tényleg a barátom?

Figyelt kérdés
Nem tudok kiszálni egy barátságból. Nem akarok példákkal dobálozni de mindig beleránt a rosszba. Sok ember megutált amiatt mert nem tartotta a száját, de utána ki is áll mellettem és kegyetlenül öl értem. Én egy nyugodt tipus vagyok, nemszeretem az ilyeneket de mégis mellette ilyenek várnak. Imádom is meg utálom is. A lelki társam, bármit megbeszélhetek vele, olyan mint én. Ha megszakitom vele a kapcsolatot akkor én leszek a k*csög hogy ő kiállt mellettem én meg pont vele bunkózok és a szivemből is kiszakadna egy darab. De nem fogom ezt még sokáig bírni. Teljesen kétségbeesett vagyok. Patt helyzet. Mit tegyek?
2009. jún. 25. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

kicsit kosztolányi és esti kornél jut erről eszembe. félig.

:)

2009. jún. 25. 22:50
 2/4 A kérdező kommentje:
hát igy még mindig tehetetlenvagyok :D
2009. jún. 25. 23:13
 3/4 anonim ***** válasza:

hm...nehez helyzet...neked kell eldontened, hogy mi a fontosabb egy lelki tars vagy sok baratnak hitt emberke...lehet hogy belerangat minden rosszba de nem hiszem, hogy azert tenne hogy artson neked sztem csak meg kell beszelni vele, hogy figyelj picit vegyuk lazabban a dolgokat mert igy nekem nem jo...es kesz...nem jol latom?

m

2009. jún. 26. 08:50
 4/4 A kérdező kommentje:
csak pont azokat a odlgokat mondja el amiken múlik az egész.. mintha egyfajta dicsekvés vagy felvágás céljából mondaná el..
2009. jún. 27. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!