Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » FACEBOOK! Olyanok történnek...

FACEBOOK! Olyanok történnek amikről én nem is tudok. Hogyan lehet ez?

Figyelt kérdés

Az adatlapomra mindig kirak valami Zooskos hülyeséget amit később megtudtam hogy randi oldal. Én ezen még életemben nem jártam és nem tudom eltüntetni sehogyse az adatlapomról.Én nem látom hogy ott lenne csak az ismerőseim.Régebben próbáltam eltüntetni,azt hittem sikerült is de kiderült hogy nem..

Olyanokat ír ki hogy követtem xy-ont a Zooskon mikor ez nem is igaz.Mit tegyek hogy végleg eltűnjön az adatlapomról?Egyébként nem hinném hogy feltörték a facebookom.Anyám járt régebben randioldalakon,de ő nem tud semmilyen jelszavamat se..

2012. máj. 12. 23:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Gondolom mindenféle hülyeséget használtál Facen, amihez lájkolni kellett a Zoosk -ot. Tanulj a hibáidból, és ne használj mindenféle alkalmazást Facebookon!

Hozd rendbe így:

1) Keresd meg a Zoosk oldalát, és ha lákoltad, kattints a 'Nem tetszik' gombra.

2) Fiókbeállítások --> Alkalmazások --> Itt X -el zárj ki mindenféle felesleges appot.

2012. máj. 12. 23:43
 2/2 A kérdező kommentje:
de nincs ott az alkalmazások között semmi ilyen.Nem is lájkolgatok összevissza.Nem is szoktam nagyon facebookozni.Lájkolni csak képeket..
2012. máj. 12. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!