Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nézitek a "skins" című sorozat...

Nézitek a "skins" című sorozatot? Vélemény?

Figyelt kérdés
Szerintetek tanít valamire?Nem inkább buzdít?

2012. máj. 12. 23:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Én imádom! De tényleg buzdít... először a gyógyszerek, majd az evészavarok. Hát igen... másra nem lehet fogni. Sok emberrel beszéltem már, aki skins fan, és szokatlan dolgokat gondol és tesz: pl. minden buliban részeg, és füvezni és drogozni is akar! :S szóval.. jó egy sorozat, megmutatja mit tesznek a mai fiatalok, de olyan oldalról mutatják, mint ha az semmiség lenne.. minden házibuliban holt részegek, drogoznak, állandóan gyógyszert szednek, és még sem néznek ki úgy mint egy igazi drog függő.
2012. máj. 24. 17:43
 2/2 anonim válasza:
hát, én nézem és egyik barátnőm is. mióta nézem, néha eljátszadozok a gondolattal, hogy mi lenne ha drogoznék és olyan lennék mint ő. én személy szerint imádom Effyt, kicsit a példaképem is. talán ez durván hangzik,de jó lenne olyannak lenni,mint ő
2012. júl. 2. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!