Ki kíváncsi életem történetére?
Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 19:57
4/12 anonim válasza:
Hát kapásból azt írtam volna h senki :D De már 3-an mégis :) Hát én azért akkorse :D
5/12 A kérdező kommentje:
Hol volt, hol nem volt...:)
2009. jún. 25. 20:50
7/12 A kérdező kommentje:
Megszületett egyszer egy kislány. Lám, belepottyant ebbe a feneketlen világba! És hogy miért pottyant ily hirtelen? Az anyja már nagyon sopánkodott az ő anyukájára! Meg annak az anyjára, de még az apjára is, sőt még az óperencián túl is volt egy-két szöcske a fűben, melyet a fiatal lány nem bírt, csak hullottak a könnyei, rozsdát törtek, karpercének szegecsén.
2009. jún. 25. 21:03
8/12 A kérdező kommentje:
De csuda öröm volt az újszülött a családban! Orcája, mint a pipacs, szeme, mint a tenger, haja mint friss, hosszú búza hullámzott fejecskéje tetején.
Nem sokára jött az első veszedelem - amelyet maga az Élet ígért, pont azon a napon a leány édesanyjának, amikor megfogant -, egy nagy kutya ugrott elő a bokorból, a kicsi búzaszálú haját jelképezve. Beléharapott, és abban a pillanatban a kicsi lelke egy toronyba szállt, és onnan figyelte, hogyan bömböl az a pirospozsgás test.
2009. jún. 25. 21:12
9/12 anonim válasza:
én bennem már kioltottad a kíváncsíságom utolsó apró szikráját is...
10/12 anonim válasza:
Bocsi, de én nem, mindenki az élete elmesélésével üldöz, lassan beleőrülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!