Hol tudnám hasznossá tenni magam önkéntesként?
Figyelt kérdés
17 éves, gimnazista lány vagyok. Úgy terveztem, hogy a nyár nagy részét végigdolgozom, azonban mégsem volt rám szükség. (a főnök külföldi munkásokat alkalmazott nagyon alacsony, 250ft-os órabérért) Így szabaddá vált a nyaram, valami hasznossal kellene elütni. A válaszokat előre is köszönöm.2009. jún. 25. 19:35
1/4 anonim válasza:
idősek ápolószolgálata, állatmenhely, nyári napközistáborok,
2/4 anonim válasza:
Karitatív szervezetek,szociális otthonok,esetleg érdeklődj a Polgármesteri Hivatal szociális osztályán,vagy a katolikus,református egyházaknál.
3/4 A kérdező kommentje:
Esetleg valami konkrét helyet tudnátok Debrecen-Nyíregyháza környékén? Az egyháznál jártam, de ott csak a nagyobb ünnepeknél van szükség segítségre.
2009. jún. 25. 20:39
4/4 anonim válasza:
Debreceni állatkert?De azt hiszem van egy ilyen oldal:onkentes.hu A kereső mindenképp kidob valami ilyesmit,ha beírod:önkéntes munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!