Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak én nem szeretem az...

Csak én nem szeretem az alkohol ízét?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért de nem nagyon szeretem az alkoholos italok ízét. Bírni bírom a piát, nem dobom ki a taccsot az első pohár után, és eddig max 1-2 alkalom volt hogy úgy éreztem hogy inkább többet nem. Pedig azért a haverokkal igazán feltudunk önteni a garatra. De valahogy sosem szerettem az alkohol ízét. Legyen az házi pálinka, jéger, metaxa vagy vodka vagy akármi valahogy nem igazán ízlenek. 1-2 feles után már nem érzem az ízüket, olyankor már jöhet bármi. Sört ritkán iszom, inkább boros vagyok de abból is az édest vagy még talán a félédest szeretem. Van még valaki így? 22F

2012. máj. 12. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Én a sör ízét nem szeretem.

Borokból vannak jók, de azt is, olyan ritkán iszom, hogy meg sem látszik rajtam.

2012. máj. 12. 14:08
 2/5 anonim ***** válasza:
A töményeket én se szeretem, olyan mintha vegyszert innék, meg a bort se(nagyon erősen émelyít a savassága, ha meg félédes is akkor pláne), csak a sört meg a csokilikőrt, jégert meg ilyeneket.
2012. máj. 12. 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:
jéger azért nem rossz, a sörrel hogy vagy? azt mindenki szereti
2012. máj. 12. 15:10
 4/5 anonim ***** válasza:
"a sörrel hogy vagy? azt mindenki szereti" - TÉVHIT.
2012. máj. 12. 15:35
 5/5 anonim válasza:
én sem szeretem a nagyon tőmény olyan piàkat ami utàn össze ràndul a gyomrom vagy aminek a szagàtol meg szédülök. inkàbb az édesebbet . a sör és a bor sem esik mindig jol
2012. júl. 26. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!