Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri venni...

Szerintetek megéri venni Converse tornacipőt?

Figyelt kérdés
Pár ismerősöm mondta hogy hamar szétmegy meg ilyenek.. De nekem tetszik és nemtudom hogy vegyek-e..:/
2012. máj. 11. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ugyanúgy néz ki az alsó kategóriás is. azt kapsz pl deichmanban 3000HUF-ért, míg a converse ha jól tudom 18000HUF-nál kezdődik. régen én is gondolkoztam, hogy vegyek-e, de meggondoltam magam. egyre igénytelenebbül vannak megcsinálva (most nem a mintákra gondolok, hanem a kivitelezésre). vegyél nyugodtan olcsóbb dorgót (azért ne kínaist) a fenét se érdekli már, hogy van-e rajta csillag vagy sem.
2012. máj. 11. 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem!!!Az egy kínai Tesco-s 500Ft-os szar amit azért mert ráraktak egy gagyi mintát eladnak 20000-ért.2000-ért nem vennék egy olyan fost.Amúgy is már nem akkora divat.Nálunk már alig hord olyat egy két gyerek.
2012. máj. 11. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik barátnőmnek 2 hónap után szétment a Converse cipője, az én 1000 Ft-s tornacipőm viszont már másfél éve megvan és semmi baja..XD ennyit a Conversről...
2012. máj. 11. 19:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D Igazatok van. Inkább nem veszek..:/ :)
2012. máj. 11. 20:12
 5/5 anonim válasza:
nekem van 3 is az egyik 3 éve megvan semmi baja ráadásul elmondom nektek használtan vettem és akkor sem volt semmi baja a másikat nemrég vettem de az új és most is jó a harmadik is 3 éves semmi baja csak már nem tetszik ezért tesire hordom szerintem azon múlik ki mennyire cipőromboló
2012. máj. 28. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!