Mely idézetek szólnak a barátság elvesztéséről?
Figyelt kérdés
Nem meghalt, mietött valaki azthinné.(Csak számomra). De azt szeretném, hogy bűntudata legyen. ő is rosszul érezze magát, ne csak én. Előre is köszike a segítséget:D2008. ápr. 22. 14:27
1/7 anonim válasza:
"A barátság aranyfonal,mely néha elszakad,meg lehet ugyan kötni,de a csomó megmarad."
Nem tudom mi történt ,de szerintem idézet nélkül is bűntudata van,ha nincs akkor pedig nem is lesz idézettel sem,mert akkor nem is volt igaz barátod.
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
Egy hülyeség miat felkapta a vizet, és msn-en letiltott. de mire meg vele azt nem tudom. De legalább látja a kiirásaimat.
2008. ápr. 23. 08:37
4/7 anonim válasza:
"Elhagynak, ha bármi ér. Ott hagynak bárkiért. Ez barátság??"
vélemény?:)
5/7 anonim válasza:
Az igazi barát aki kiírja fecebookra h "XY-naal megyek oszt.kiránduláskor vásárolni" mikor megbeszéltük h csak 2-en megyünk?
7/7 anonim válasza:
nah..ugyanaz a lány.. megalázó hazugságokat ír egy fiú haveromnak ...megalázóan viselkedik velem :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!