Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mely idézetek szólnak a...

Mely idézetek szólnak a barátság elvesztéséről?

Figyelt kérdés
Nem meghalt, mietött valaki azthinné.(Csak számomra). De azt szeretném, hogy bűntudata legyen. ő is rosszul érezze magát, ne csak én. Előre is köszike a segítséget:D
2008. ápr. 22. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"A barátság aranyfonal,mely néha elszakad,meg lehet ugyan kötni,de a csomó megmarad."

Nem tudom mi történt ,de szerintem idézet nélkül is bűntudata van,ha nincs akkor pedig nem is lesz idézettel sem,mert akkor nem is volt igaz barátod.

2008. ápr. 22. 15:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem néztem át, de ezek barátságról szólnak, talán van köztük barát elvesztéséről is valami:

[link]

[link]

2008. ápr. 22. 15:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Egy hülyeség miat felkapta a vizet, és msn-en letiltott. de mire meg vele azt nem tudom. De legalább látja a kiirásaimat.
2008. ápr. 23. 08:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"Elhagynak, ha bármi ér. Ott hagynak bárkiért. Ez barátság??"

vélemény?:)

2010. dec. 15. 14:10
 5/7 anonim válasza:
Az igazi barát aki kiírja fecebookra h "XY-naal megyek oszt.kiránduláskor vásárolni" mikor megbeszéltük h csak 2-en megyünk?
2011. máj. 14. 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:
utolsó: nem :/
2011. júl. 9. 19:18
 7/7 anonim válasza:
nah..ugyanaz a lány.. megalázó hazugságokat ír egy fiú haveromnak ...megalázóan viselkedik velem :@
2012. jan. 18. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!