Minden 4. nyerős csokival valami trükk?
Figyelt kérdés
Mars,Snickers,Twix,Bounty csokival tudtok valami trükköt?Az egyik haverom tudja,hogy melyik nyer és melyik nem.Mielőtt valaki mondaná,hogy kamuzik biztos,hogy nem.Mindig megtudja mondani.Csak nem mondja el...ti tudtok valamelyekkel ilyet??2012. máj. 11. 14:28
1/10 anonim válasza:
én igen tedd fénybe az eggyik oldalát nézd meg hogy hol van a szövek és ha hosszú van akkor nyert ha rövid sor van benne akkor nemnyert
3/10 anonim válasza:
vetess a barátoddal csokit, ha nyert a tied, ha nem add vissza :D
4/10 A kérdező kommentje:
xD Ezzel csak az a baj,hogy hetente találkozok egyszer vele.Amúgy nem rossz ötlet.Az első válaszolónak:kösz
2012. máj. 11. 15:52
6/10 Titkos1998108 válasza:
Hát szerintem ezek hülyeségek amiket írtak.A Bounty nál csak felkel hajtani azt ahol kilehet nyitni, ott van egy számkód
Pl.:1234567 és alá van írva egy szám és egy betű
pl.:2D és hogyha D betű van ott akkor az nyert mert a,b,c,D, Az a 4. betű az abc-ben. A snikers nél ugyan így csak ott a számkód alatt G betűnek kel szerepelnie. Remélem segítettem:))
8/10 anonim válasza:
a mars csoki kódját megtudná valaki mondani ?
9/10 anonim válasza:
Snickersnél miért G? Akkor nem e, f, g, H lenne a logikus?
10/10 anonim válasza:
A Bounty (vagy hogy írják xD) ott mindig a D betűs nyer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!