Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki utálja még Puzsér hangját? :D

Ki utálja még Puzsér hangját? :D

Figyelt kérdés
Meg úgy az egész embert? :D

2012. máj. 10. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem nagyon jó ember. Kár, hogy a többség csak a Csillag Születik miatt ismerte meg, és csak az alapján ítélkezik, de mellesleg még ott-is nagyon őszinte, ráadásul nagyon hamar tud jó építőkritikákat megfogalmazni.

A hangja szerintem egyáltalán nem zavaró, vagy nem utálni-való, ráadásul erről az ember nem-is tehet.

2012. máj. 10. 23:08
 2/6 anonim ***** válasza:
34%

Nekem semmi bajom nincs vele. Én sem ismertem a Csillag Születik előtt, de sok régebbi videóját visszanéztem. Értelmes dolgokat tud mondani, igényes ember, aki elítéli a sokak által valamilyen okból szeretett szarokat és őszintén, egyenesen megmondja a véleményét mindenről. Lehet, néha durvának tűnik, de jobb, mintha szépítene a dolgokon.

Egyébként szerintem humoros is, annak ellenére, hogy a Csillag Születikben milyen, a valóéletben szerintem más (pontosabban, ha szakmai dolgokról van szó, akkor olyan).

Több videón, amin szerepelt, más jött le, mint mondjuk a Csillag Születikben. A normál életben nem olyan kemény, bunkó a stílusa, tud viccelődni, értelmesen beszélgetni.

A hangjával sincs szerintem semmi gond.

2012. máj. 11. 09:03
 3/6 anonim ***** válasza:
23%
ahogy a második írja. A csiszben csak rá van mondva, hogy legyél agresszív is. de ha rajta múlna, akkor nem lennének a zenei iparban se ilyen sp félék..
2012. máj. 11. 11:50
 4/6 anonim válasza:
33%
Nincs semmi baj a hangjával, én Puzsérnak régebbről ismerem a munkáságát,pl- A hét mesterlövésze, Szigorúan ellenőrzött mondatok és a Na mi újság? nekem már akkor nagyon szimpatikus volt és most hogy a Csisz-ben zsűritag mégjobban az lett. ( és még jól is néz ki) =)
2012. máj. 11. 13:03
 5/6 anonim ***** válasza:
34%

Igaz, hogy egyedi hangja van, de nem utálom. Ha olyan rossz lenne a hangja, nem is engednék képernyőre. :)

Én nem utálom. Az biztos, hogy többé-kevésbé rájátszik a stílusára, de olyan hatalmas kivetni valót nem találok benne.

2012. máj. 11. 19:10
 6/6 Kriszti8 ***** válasza:
0%

a hangjáról nem tehet de én jókat szórakoztam a kritikáin.Nekem szimpatikus őszinte ember.Sokan megszólták a tehetségkutatóban h miért ilyen szívtelen és hogy egy jó szava sincs az emberhez...emberek ő KRITIKUS ez a dolga...

én bírom és emelett még nagyon jó humorú

2012. júl. 16. 03:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!