Ki utálja még Puzsér hangját? :D
Szerintem nagyon jó ember. Kár, hogy a többség csak a Csillag Születik miatt ismerte meg, és csak az alapján ítélkezik, de mellesleg még ott-is nagyon őszinte, ráadásul nagyon hamar tud jó építőkritikákat megfogalmazni.
A hangja szerintem egyáltalán nem zavaró, vagy nem utálni-való, ráadásul erről az ember nem-is tehet.
Nekem semmi bajom nincs vele. Én sem ismertem a Csillag Születik előtt, de sok régebbi videóját visszanéztem. Értelmes dolgokat tud mondani, igényes ember, aki elítéli a sokak által valamilyen okból szeretett szarokat és őszintén, egyenesen megmondja a véleményét mindenről. Lehet, néha durvának tűnik, de jobb, mintha szépítene a dolgokon.
Egyébként szerintem humoros is, annak ellenére, hogy a Csillag Születikben milyen, a valóéletben szerintem más (pontosabban, ha szakmai dolgokról van szó, akkor olyan).
Több videón, amin szerepelt, más jött le, mint mondjuk a Csillag Születikben. A normál életben nem olyan kemény, bunkó a stílusa, tud viccelődni, értelmesen beszélgetni.
A hangjával sincs szerintem semmi gond.
Igaz, hogy egyedi hangja van, de nem utálom. Ha olyan rossz lenne a hangja, nem is engednék képernyőre. :)
Én nem utálom. Az biztos, hogy többé-kevésbé rájátszik a stílusára, de olyan hatalmas kivetni valót nem találok benne.
a hangjáról nem tehet de én jókat szórakoztam a kritikáin.Nekem szimpatikus őszinte ember.Sokan megszólták a tehetségkutatóban h miért ilyen szívtelen és hogy egy jó szava sincs az emberhez...emberek ő KRITIKUS ez a dolga...
én bírom és emelett még nagyon jó humorú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!