Fiúk, nektek bejön ha egy csajszi úgymond "kocka"?
Figyelt kérdés
De nem az a 0-24 ben gépelőtt ülő.
Én pl codozok, és más egyéb..
2012. máj. 10. 10:38
1/11 anonim válasza:
Ha amúgy tetszik, akkor persze, de csak ezért nem lesz szimpatikus. Jobb, mintha buliőrült lenne.
2/11 anonim válasza:
nekem nagyon bejön főleg azért mert én is ilyen vagyok. 19F
3/11 Mitmivan? válasza:
Lány vagyok és tapasztalataim szerint bejön nekik :D
4/11 anonim válasza:
Bejön, ha vékony vagy, hosszú hajad van, és nagy csöcsöd ami nem lóg, és viszonylag szép vagy, de ha teltebb vagy dagadt vagy úgy hidd el nem, fiú vagyok, játék közbe jó nőkkel el lenni, de a kockaság csak a jó nőknél nyerő. Leírnád te milyen vagy, és férfi szemszögből én elmondom az igazat.
5/11 A kérdező kommentje:
privibe küldök képet:D
2012. máj. 10. 18:25
6/11 anonim válasza:
(Képek alapján) Veled nincs semmi baj, simán találhatsz magadnak pasit, amikor először olvastam ezt a témát, azt hittem ilyen dagadt szemüveges csaj leszel, de láttam, nem.
Ne izgulj nincs semmi probléma ezzel :D
8/11 anonim válasza:
A "kockaság" max egy szimpatikus jellemző, de önmagában nem elég :)
Szóval igen, fontos a külső, meg a jellem is...
(Képet én is elfogadok)
9/11 A kérdező kommentje:
nem mondtam hogy nincsen pasim..:D
csak gondoltam megkérdezem :D
2012. máj. 12. 16:57
10/11 anonim válasza:
Akkor miért minket kérdezel? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!