Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nektek milyen "házi praktikák"...

Nektek milyen "házi praktikák" váltak be pattanások ellen?

Figyelt kérdés

Gondolok én itt az élesztőre, mézre, fogkrémre... stb.

lécci írjátok meg milyen gyors és hatásos módszereket ismertek !! köszi :)

2012. máj. 9. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
kend be tyúkszarral
2012. máj. 9. 10:20
 2/6 A kérdező kommentje:
valami értelmes választ vártam! :(
2012. máj. 9. 10:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Na,nekem amikor még fiatal voltam,a következő vált be.De az is lehet hogy ezzel csak megelőztem:D

Na,végy egy lavort és öntsd tele forró vízzel s rakj bele kamilla teát s gőzölj felette.Aztán miután ezt 20-30 percig megcsináltad ,szépen nyomkodd ahogy a kozmetikus is csinálja.Orrodnál,homlokodnál, a problémás részeken.Mikor kész,átmosod az arcod s arctejjel vagy arckrémmel szépen átkened.Érdemes este csinálni,mert kipirosodik a bőröd s másnapra olyan de olyan gyönyörű lesz.

2012. máj. 9. 14:25
 4/6 anonim ***** válasza:
jah ez hasznos lehet akkor ha 2 kis miteszer gyulladt be az arcodon... de ha valakinek pattanásos az egész feje, vagy még annál is sulyosabb akkor ezek a módszerek szart se érnek...nekem lényegébe kráteres volt a fejem és minden iylen szart kiproibáltam egyik se volt jó. aztán felirtak szépen lubexilt és isotrexint, és 1 hét után mind eltünt, azóta nem is használom és pattanásom sincs (5 éve)
2012. máj. 9. 14:53
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi akkor a végre értelmes válaszokat ! :)
2012. máj. 9. 15:28
 6/6 anonim válasza:
Nos én nem rég kezdtem el inni csalánteát. A gyógyszertárban vettem egy csomag szálas csalánteát, naponta egy pohárral iszok belőle, a leszűrt levelet pedig papírtörlőkendőbe teszem és átdörzsölöm vele az arcom. Ahogy észreveszem csökkenti a pattanások számát. Emelett még használom az aknefug gélt, amit szintén gyógyszertárban tudsz megvenni.
2012. máj. 9. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!