Nektek milyen "házi praktikák" váltak be pattanások ellen?
Figyelt kérdés
Gondolok én itt az élesztőre, mézre, fogkrémre... stb.
lécci írjátok meg milyen gyors és hatásos módszereket ismertek !! köszi :)
2012. máj. 9. 10:02
2/6 A kérdező kommentje:
valami értelmes választ vártam! :(
2012. máj. 9. 10:26
3/6 anonim válasza:
Na,nekem amikor még fiatal voltam,a következő vált be.De az is lehet hogy ezzel csak megelőztem:D
Na,végy egy lavort és öntsd tele forró vízzel s rakj bele kamilla teát s gőzölj felette.Aztán miután ezt 20-30 percig megcsináltad ,szépen nyomkodd ahogy a kozmetikus is csinálja.Orrodnál,homlokodnál, a problémás részeken.Mikor kész,átmosod az arcod s arctejjel vagy arckrémmel szépen átkened.Érdemes este csinálni,mert kipirosodik a bőröd s másnapra olyan de olyan gyönyörű lesz.
4/6 anonim válasza:
jah ez hasznos lehet akkor ha 2 kis miteszer gyulladt be az arcodon... de ha valakinek pattanásos az egész feje, vagy még annál is sulyosabb akkor ezek a módszerek szart se érnek...nekem lényegébe kráteres volt a fejem és minden iylen szart kiproibáltam egyik se volt jó. aztán felirtak szépen lubexilt és isotrexint, és 1 hét után mind eltünt, azóta nem is használom és pattanásom sincs (5 éve)
5/6 A kérdező kommentje:
köszi akkor a végre értelmes válaszokat ! :)
2012. máj. 9. 15:28
6/6 anonim válasza:
Nos én nem rég kezdtem el inni csalánteát. A gyógyszertárban vettem egy csomag szálas csalánteát, naponta egy pohárral iszok belőle, a leszűrt levelet pedig papírtörlőkendőbe teszem és átdörzsölöm vele az arcom. Ahogy észreveszem csökkenti a pattanások számát. Emelett még használom az aknefug gélt, amit szintén gyógyszertárban tudsz megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!