Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes pestre...

Szerintetek érdemes pestre felmenni vonattal egy napra? Pécsi vagyok szóval elég messze van .

Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 22:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Hát menj... Mi tart vissza? Egyedül mennél?
2012. máj. 7. 22:25
 2/20 A kérdező kommentje:
hát igazából egyedül,de nem akarok eltévedni ezért lehet megkérek valakit akinek lenne kedve ?!ha nem akkor egyedül :) de érdemes vonattal felmenni szerinted ? mert kicsit hosszu idö oda-vissza
2012. máj. 7. 22:29
 3/20 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mit akarsz csinálni? Ha úgy 9 óra felé megérkeznél a Déli pu-ra, és vissza a 17 óra felé indulóval mennél, lenne egy kis időd körül nézni
2012. máj. 7. 22:32
 4/20 A kérdező kommentje:
vásárolni akarok :)
2012. máj. 7. 22:34
 5/20 anonim ***** válasza:
Első kommentelő vagyok. Szerintem megéri elmenni... csak vigyázz magadra, nehogy tényleg eltévedj, dehát csak segítenek eligazodni... Nem csodálom, hogy Pestre akarsz menni vásárolni, Pécsen sz@r sincs, utálom.
2012. máj. 7. 22:52
 6/20 A kérdező kommentje:
:) rendben vigyázok :) igazábol a növérem volt fenn egyedül pesten és eltévedt és meglepöen a pesti emberek sem tudták megmondani hogy merre kell menni -.- de reméljük nem tévedek el :) hát igen pécsen egyedül az árkád a jó de már azt is unom és ott se nagyon találok rendes cuccokat ...
2012. máj. 7. 22:58
 7/20 anonim ***** válasza:
Érdemes körülnézni,van egy-két jó bevásárló központ.A nyugati pályaudvarnál és a keletinél is van.Nem kell feltétlenül a várost körbejárni.Nem tudom a vonatod hova érkezik.Fiu vagy egyébként?
2012. máj. 7. 23:05
 8/20 A kérdező kommentje:
Westend , Arenapláza ide szeretnék mindenképpen :) nem lány vagyok és 15 éves :D
2012. máj. 7. 23:07
 9/20 anonim ***** válasza:
Akkor sexi dizsis rucikat szetetnél venni?
2012. máj. 7. 23:17
 10/20 anonim ***** válasza:

Ha 10 évvel fiatalabb ........

elkisérnélek.......

2012. máj. 7. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!