Mi neked a luxus?

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 17:12
1 2
 1/13 anonim válasza:
73%
A boldogság...
2009. jún. 24. 17:16
 2/13 anonim ***** válasza:
81%

5-6 milliós autó.

30 millió fölötti ház.

Több százezres esetleg milliós nyaralás.

2009. jún. 24. 17:30
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
nekem sokszor a kozmetikus is az...mármint ha rászánom magam és a pénzem,hogy elmenjek..
2009. jún. 24. 17:31
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Ha mondjuk megkívánok egy fagyit vagy jégkrémet és megveszem. Vagy ugyanez más kajákkal, chips ilyenek. Nekem már bűntudatom van, ha ilyenre pénzt adok ki.
2009. jún. 24. 20:20
 5/13 A kérdező kommentje:
Hát igen sajnos már vannak akiknek az "alap" dolgok is luxus pl 1x2x strandra járni vagy jó példa szerintem a kozmetikus. :o(
2009. jún. 24. 20:31
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

20:20-as ugyazez nekem is.

Sokszor nagyon kényelmesen érzem magam, mint aki bármit megtehet. Pl: megkívánok egy hamburgert, pedig nem is vagyok olyan éhes , akkor is megveszem, aztán valakik meg akkor se kapnak enni amikor nagyon éhesek..

2009. jún. 25. 09:09
 7/13 anonim ***** válasza:
56%
Nekem a nyaralás a luxus, mér sohasem voltam. 23/L
2009. jún. 25. 11:27
 8/13 anonim ***** válasza:
20%

nem gúnyos hangnemben írom, nagyon sajnállak titeket, hogy egy kozmetikus már luxus! de tényleg! hála égnek nekem most a legnagyobb problémám az, hogy most kb egy időszakban lesz névnap-szülinap-karácsony-bérmálás-ballagás, és mit kérjek kerianyumtól. tavasszal elmegyek jogsira, motort kapok, de abba nem akar pénzt adni, mert szte ez öngyilkosság, és ő nem támogat ebben. és úgy döntöttem akor tőle új biciklit kérek, a mostanit úgyis lestrapáltam rendesen a pályán. Tehát nekem ez a luxus, hogy most meg kell rendezni a ballagást, bérmálást, jogsim, nyelvvizsga, bicikli, motor....

azért Magyarország nagyon mélyen van! most bármennyire jól is élek, az nem miattam van. hanem apa és anya miatt. nekik sikerült. nekem már nem biztos hogy fog. éppen ezért, megyek külföldre. és mégegyszer, sajnálom hogy egy csipsz után büntudatod van, és luxus a kozmetikus!!

2009. okt. 27. 18:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Én luxusban élek szüleim miatt hurrrá!!:)
2010. márc. 26. 09:30
 10/13 anonim ***** válasza:

Porsche, Nespresso, IWC Schaffhausen, Christian Dior Fahrenheit, Porsche Design, Nokia 8910i anno, majd 8800, Johnnie Walker Black Label.

Tehát az átlagigényeken felül teljesítő autó, kávé, óra, kozmetikum, napszemüveg, telefon, ital stb stb...

(Szerencsémre ez mind része az életemnek)

2010. szept. 3. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!