Honnan tudnék beszerezni kálium nitrátot és kén port?
Kno3, az-az Kálium-Nitrát-ot kaphatsz virágos boltokban is. Krista K Plus. Én is ezt használom. Kezdéshez tökéletes: 1000 FT/2Kg. Kénpor már nehézkesebb. Azt hiszem borozáshoz lehet kapni ilyen kis kén-lapkákat. Én azt porítottam, és "szűrtem". Bevált nekem..
Mivel gondolom én, puskaporhoz kellenek, ezért ügyelj a faszszén minőségére is. Gondolom tudod miből kell, és amúgy is..főtési szezon van! Csinálok gyorsan én is egy adagot a kandallóban! :D
Szia!
Először én is bajba voltam a beszerzéssel de mostmár megy
Kénport ventillált kénpor néven, kno3-at pedig krista k plus műtrágya néven veszem.
De ha pyrózol akkor nem jó akármilyen faszén puhafaszén kell mert külömben nem lesz jó
Fogj egy festékes vödröt lyukaszd ki a tetejét rakd bele az apróra vágott fát és dobd bele egy az udvaron rakott tűzbe
Nemsokára füst fog jönni a lyukon és amikor ez eláll akkor egy bottal vedd ki a vödröt és takerd le a lyukat több réteg vizes ronggyal és NE NYITSD FEL A VÖDRÖT mert akkor oxigént kap és elég a fád mert eddig nem égget csak szenesedett
Azért kell neked csinálni a faszenet mert amit árulnak az keményfa amit meg félig elégettet kivaszel a kályhából abból meg elégtek a jó fűtőértéket adó anyagok
Remélem se gítettem de csak óvatosanezzel a pyrotechnikával mert én nem vállalom a felelősséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!