Hogy bírjátok ezt?
itt van lassan 3/4ed kettő és ma még semmit nem aludtam... mindezt úgy, hogy reggel háromkor indulnom kell a melóba. miért ennyire komplikált ez az egész élet? nektek is vannak hasonló gondjaitok? nemis magával a munkával van a gond! hanem azokkal az emrekkel akik ott körbe vesznek... bunkóznak, gyalázzák a másikat a háta mögött. aztán ott van a fönök aki lépten nyomon okoskodik egyet. bármibe bele tud kötni de komolyan bármibe. meg ott vannak a kisfönökök akik majd 8orán keresztül ott állnak és nézik mit csinálok. hát basszus!
reggel kettőkor kelek 1óra míg elkészülök aztán még egy óra míg legyaloglok 2-3kmert (nemtudom pontosan mennyi az biztos, hogy 50perc mig odaérek a városon kivül lakok) a buszmegálloig aztán hajnali négykor felszállok a melós buszra, reggel fél hétre oda érünk a 50-60kmre levő munkahelyemre. ott aztán lehuzok 8órát ami a folyamatos cseszegetésemmel megy el. aztán jó esetben délután 4-kor leszállok a buszról 5re haza érek hulla fáradtan.... mindezt 72ezer(!) forintért......... most ez miiiii?????
Én is fent vagyok még,igaz,nekem hétfőn nem kell mennem melózni mert bank holiday lesz.De a főnökről én is ugyanazt írhatnám mint te.Okoskodik,de sík hülye.A kollégák is egymás taposnák ha lehetne,és vannak annyira pletykásak,hogy még levegőt sem mer az ember venni,mert élő azt is kitárgyalják.Én is gyalogolok legalább 50 percet,hogy beérjek,mert sokkalom a buszjegy árát.Egy jó dolog van abban,hogy hétfőn nem dolgozom.Mégpedig az,hogy végre normális megszáradhat a télikabátom,mert 2 hete minden nap szarrá áztam.Meg végre nem kell reggel a hidegben vacognom..
üdv
<angliai lakos>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!