érettségizők nagyon sok sikert nektek holnapra!? (: hajrá (:
Szerintem azok az érettségizők, akiknek egy kis sütnivalójuk is van most vagy tanulnak, vagy alszanak, de semmiképp nem a neten lógnak. :D
Azoknak az elvetemülteknek pedig akik mégis online vannak én is sok sikert kívánok!
Ilyenkor már semmi értelme tanulniuk, mert vagy tudnak mindent és, akkor a tudás biztonságával mennek a vizsgának, vagy nem tudnak semmit, akkor pedig az esélytelenek nyugalmával.
Ilyenkor már mindenképp lazítani kell, vagy aludni és én is sok sikert kívánok annak, aki ezt olvassa :)
Kérdező, kedves ötlet volt ezt kiírni ;)
viszket az orrod bosszus leszel. valaki rá lép a sarkadra,megéri az esküvödet.
Persze, és ha feketemacska rohan át előtted az szerencsétlenség, ha kéményseprőt látsz fogd meg a gombod és szerencsét hoz, ha gyerekkorodban átléptek feletted, akkor kicsi maradsz, ha körbe söpörnek, vagy az asztal sarkon ülsz nem fogsz férhez menni, ha kaktuszokat gyűtesz egyedül maradsz, indulás előtt visszafordulni szerencsétlenség, ha a jobb szemed viszket sírni fogsz, ha a bal, nevetni, ha jobb tenyered viszket pénzt költesz, ha a bal, akkor kapsz, ha viszket az orrod bosszús leszel, ha valaki rálép a sarkadra, akkor megéri az esküvődet. És ez mind IGAZ úgy hogy legjobb ha mindenki egy gumiszobában éli le az életét!!! Így van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!