Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik évben és melyik napon...

Slider kérdése:

Melyik évben és melyik napon lesz a világvége?

Figyelt kérdés
Ez nagyon érdekel.
2009. jún. 24. 12:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%

2012 ne vicceljetek már... azt is elhittétek amikor azt mondták, hogy 2000ben lesz a világvége?

(mert akkor is erről zengtek az újságok, meg mindenki erről beszélt...)

2009. jún. 24. 14:07
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Du. 3 körül, hogy legyen még idő megebédelni és elmosogatni. (Itteni idő szerint, természetesen, mert mi vagyunk a legnagyszerűbbek :) )

Amúgy pedig érdekes, mi is a világvége, de szerintem a kérdező a mostani "civilizáció" elpusztulására gondolt.

Ha elgondolkodunk, hogy ez vajon miért fontos, érdekes, hogy ki mit tenne, ha pontosan tudná ennek idejét. (Ami mondjuk közeljövőre tehető, nem mondjuk úgy, hogy 813 év múlva.) Biztos vagyok benne, hogy ez a kérdés az emberek igazi énjét hozná elő, kiderülne, mit is tart a legfontosabbnak. Biztos lenne olyan, aki minden nap dugig kajálná magát, mert eddig megvont magától minden falatot, vagy ha valaki egész életében gyűjtögetett, hogy ne kerülhessen szorult helyzetbe, az fogná magát és elmenne egy világ körüli útra, más mondjuk meglátogatná a szüleit, akiket évek óta nem látott, vagy megkeresné a fiát, akit még sohasem látott, de eddig halogatta.

Lehet, hogy igazából minden napunkat úgy kellene élnünk, mintha az lenne az utolsó (ami nagyon is lehetséges és az egyik nap ez valóban így is lesz), de úgy, hogy közben nem feledkeznénk meg a jövőről sem, hátha van még 40-50 évünk is hátra.

Ti mit tennétek, ha tudnátok, hogy már csak 1 hét van, vagy 1 hónap, vagy 1 év, vagy mondjuk, ha 10?

2009. jún. 24. 14:23
 13/21 A kérdező kommentje:
Még csak gyerek vagyok(15 éves)szolval a tervezgetést ugy értettem hogy pl nem válastom ki előre hogy mit veszek az első fizetésemből:)
2009. jún. 24. 14:43
 14/21 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszoló nagyon szép választ irt :)))))

Valóban a civlizáció pusztulását kérdeztem:)

Ha tudnám hogy már csak 1 hét van a civilizáció pusztulásáig akkor gyorsan elrohannék a szomszéd városba és elmondanám annak akibe szerelmes vagyok hogy mit érzek iránta:) és meggyónnék.Én ezt csinálnám

2009. jún. 24. 14:52
 15/21 anonim ***** válasza:
47%
Robbantanék.
2009. jún. 24. 15:01
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Látod, ez nagyon aranyos volt! :)

És mi tart vissza attól, hogy ezt megtedd így, hogy nem tudod, tényleg egy hét van-e hátra? Ha én lennék "Ő", akkor inkább előbb szeretném tudni, mint utóbb, már csak azért is, mert annyival több ideig van tudomásom róla, hogy szeretnek :)

A gyónás is olyan, bármikor megteheted, miért ne most?

Én azt hiszem, most rögtön megyek és játszom egyet a kislányommal, meg elmegyünk sétálni is,míg nem esik az eső.

2009. jún. 24. 15:06
 17/21 A kérdező kommentje:

Utolvó válasz iró:nagyon szép választ irt.

Biztosan jo szülő ha igy gondol a gyermekére.

2009. jún. 24. 18:40
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2009. jún. 24. 20:17
 19/21 anonim ***** válasza:
52%
Nagy lóf@szt lesz világvége!!!
2009. jún. 24. 22:58
 20/21 A kérdező kommentje:
ma álmodtam hogy a civilizáció elpusztul.Én ott álltam az erkélyen látvan hogy becsapódnak a földbe kisseb meteórok és aztán engem is elvitt a lökés hullám és forogtam egy kicsit a tűzben egy pár másodpercig és aztán meghaltam.Ha olyan érzés lesz a halál mint ahogyan én azt megálmodtam(az érzésre gondolok) akkor jó érzés lesz átmenni a másvilágra.A kérdésemet folyamatosan nézem uj válaszok után nézve, tehát kérlek titeket hogy irjátok le amit gondoltok.Egyébként nem vagyok emos.Én csak leirtam amit álmodtam és amit gondolok.
2009. jún. 26. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!