Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kell sokszor 3-4 rendőr...

Miért kell sokszor 3-4 rendőr is hogy lefogjanak egy embert?

Figyelt kérdés
tudjátok ha vannak ilyen verekedések vagy épp tömegoszlatások és hát akik nekimennek a rendőröknek. szinte sosem látni hogy magában viaskodna egy zsaru egy emberrrel, henem mindig csak többe negyre. elvileg azért álltak rendőrnek és azért tanultak önvédelmet hogy elbírjanak az ilyen kicsit nagy arcú legényekkel, de lehet látni hogy magukban kutyaf@sza min 3-4 kell hogy megfékezzenek valakit
2009. jún. 24. 11:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azért, mert az élet nem Steven Segal, vagy Chuck Norris-film de még csak nem is párbaj, ahol két ember akarja az konfliktusukat párharcban eldöntei. Itt a hatékonyság és a gyorsaság a lényeg, nem a hősködés, az a fontos, hogy minél előbb ártalmatlanná tegyék az illetőt. Emellett pedig a rendőr testi épsége is fontos, hiszen őket ugyanúgy feleség, gyerekek várja haza, mint bárki mást, de ezt az emberek hajlamosak elfelejteni.
2009. jún. 24. 11:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy elborult agyú ember hihetetlenül erős tud lenni. Egy kellőképp részeg, szintén. Láttam már olyan vékonyka embert, aki szétvert egy egész helységet, és nem tudták 6-an sem lefogni. A düh, pláne alkohollal spékelve, az összes tartalék erőt ki tudja hozni egy emberből. Ezért kell annyi rendőr.
2009. jún. 24. 15:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A rendőrök nem dolgoznak egyedül, mindig párba, vagy esetleg veszélyesebb eseményeknél akár többen, itt nem hősködni kell, hanem sikeresen és eredményesen be kell fejezeni az intézkedést ez a cél. És ez nem nevezhető cigánykodásnak hogy egyre rámennek öten.
2009. jún. 24. 16:49
 4/5 A kérdező kommentje:
nem is arra akartam utalni vele
2009. jún. 24. 17:18
 5/5 anonim válasza:
ez azért van haver, mert míg egy az egy ellen, ha nem lennék rendőr, leverném a fejed baromi gyorsan, de mivel rendőr vagyok ezért vigyáznom kell még a te testi épségedre is, pl nem üthetlek fejbe, nem törhetem el a térded vagy ilyesmi amit bármikor alkalmaznék ha civil lennék, de egy rendőrnek meghatározzák,hogy milyen felületeket nem támadhat, másrészről meg nem is támadnia kell, hanem megfékezni ezért ugrik 4 rendőr egy emberre,hogy se a rendőrben se önmagában vagy másban ne tegyen kárt
2011. jan. 8. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!