A cigizés árthat a fejlödésben? (fizikailag vagy mentálisan).
Is-is. Volt ismerősöm aki 12 éves korában kezdett el aktívan cigizni, de hátralévő életére 150 centinél nem lett magasabb. Mentálisan pedig egyértelműen, a láncdohányosok nem az entellektüel rétegből kerülnek ki...
Vannak kivételek persze, de az a sok kereskedelmi forgalomban kapható gagyi dohányárú sokféle képpen bizonyítva káros.
Elég valószínű, hogy a korai dohányzás hatással lesz a növekedésre (alacsony maradsz).
Mentálisan ugyanakkor szerintem nem hátráltat semmit, de ettől függetlenül épp elég egészségtelen.
a magasságot befolyásolja az biztos. gátolja vagy gyengiti a hormonok a kalcium és stb beépülését kialakulását a nikotin. mentálisan semmit nem csinál,ha naponta pl 3 szál cigit szivsz el a pulzusemelkedés miatt nő az agy vérellátó szintje és segiti az emésztést (a nikotin ekkora mennyiségben..)de nem változtat mentálisan semmit..
azt meg hogy az intellektüellek" nem a dohányosokból kerülnek ki szánalmas kijelentés, ha jól tudom Einstein naponta 5x pipázott (fail)
"ha jól tudom Einstein naponta 5x pipázott (fail)"
Az a dohány amit ő szívott valószínűleg ezért nem is az a cucc volt amit az olcsó Szofiba meg Marbiba betöltenek. A cigarettázás és a pipázás fényévekre van egymástól (fail No.2).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!