Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen szakot ajánlasz?

Milyen szakot ajánlasz?

Figyelt kérdés

8. osztályos vagyok, és kellene szakot válasszak. Sajnos nincs ötletem. Ez elég nagy döntés, hiszen az életem függ ettől. Nincs tervem, de úgy érzem, hogy ha valamire vinni szeretném, akkor már most el kell döntenem, hogy milyen területen szeretnék elhelyezkedni.

Amit SZERETEK: Matematika, Fizika, Kémia, Informatika, Rajz (úgy érzem, kreatív vagyok), Állampolgári, Anatómia, Logika, Filozofálás, Irodalom

Amiből JÓ VAGYOK: Fizika, Kémia, Infó, Rajz, Államp., Anatómia, Logika (? hetedikben volt egyszer egy Logika óránk, amikor a tanár helyettesített, és valami egyszerűbb feladatot kellett megoldanunk. Egyedül nekem sikerült, és ígért kilencedikben egy 5-öst érte :)), Irodalom, Írás

Mit ajánlasz? Sajnos Matek alapismereteim nem a legjobbak, mivel nem volt a legjobb tanárom 5.-7. osztályban, de attól még imádom. 3-as, 5-ös tanuló vagyok :s

2012. máj. 5. 09:25
 1/4 anonim ***** válasza:

"Ez elég nagy döntés, hiszen az életem függ ettől."

Aranyos vagy, de azért remélem, ezt nem hiszed el :) :) Manapság már egy diploma sem determinálja az ember életét, nem hogy egy szakválasztás nyolcadikosan :)

Én amúgy a helyedben azt választanám, amit szeretek! Jónak lenni sok mindenből lehet, de ha a könyöködön jön ki pár hónap utána, akkor sz.rt se érsz vele...

2012. máj. 5. 09:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Szerintem pedig igenis fontos, mert ha nem kapom meg azt az oktatást, amire szükségem lesz a munkahelyemen, akkor nem fogok tudni teljesíteni. Kiegészíteném: Szeretem még a marketinget, és azt hiszem, ebben is elég jó vagyok.

Fogalmazok másképp: a két kategória metszete: Fizika, Kémia, Infó, Államp, Anatómia, Logika, Rajz

2012. máj. 5. 09:53
 3/4 A kérdező kommentje:

"a könyöködön jön ki pár hónap után"

Mindegy, hogy mit választok. Úgyis megfogom unni, hiszen az ember nem arra volt tervezve, hogy egész életében tanuljon, és dolgozzon. Gondolkodtam azon, hogy ha már iskola után valamennyire összeszedtem magam, nyitnék céget, vállalkozást, (többet) így abból lenne annyi bevétel, hogy családról gondoskodni tudnék, és a megfelelő életkörülményeinket megteremteném, és annyira rengeteg időt el sem venne az életemből, mint egy irodai munka, ahol egész nap gürizek, hogy valahogy élni tudjunk.

2012. máj. 5. 09:58
 4/4 anonim válasza:
Hát ha szeretsz rajzolni és szereted a fizikát akkor építész technikus,mernököt ajánlok. :)
2012. máj. 5. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!