Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ugye nem halt meg Klaus a...

Ugye nem halt meg Klaus a Vámpírnaplókban? :' (

Figyelt kérdés

2012. máj. 4. 17:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
ennek semmi köze köze a logikához, amúgy meg te is értelmesebbnek tűnnél ha válaszolnál a kérdésemre legalább egy igennel, vagy nemmel, mint h itt próbálsz oltogatni?-.-" mindegy, nem mintha érdekelne...
2012. máj. 8. 18:35
 12/18 Réka SZJ válasza:
tényleg szerintem klaus visszatér. amúgy nagyon remélem elenea nem hal meg. az utcsó epiben vérzett az orra és elájult, mintha egy boszi tette volna vele.
2012. máj. 8. 18:39
 13/18 Gerike99 válasza:
Oké. Eleve azzal kezdted, hogy megtudj valamit az egyik epizódról, amit nem láttál. Aztán rögtön mondod, hogy nem akarsz tudni olyan infokat, amiket még nem láttál. Na erre gondolt az előző válaszoló, amikor azt mondta, hogy bődületes logika. Ez aztán tényleg értelmetlen. És még neked állt feljebb. Az előző mégcsak nem is oltott le, csak megjegyezte, milyen baromság ez a gondolkodásmenet, hogy ne használjam folyton a logika szót. Szóval ezen kéne elgondolkodni. Kérdésedre viszont nem tudok válaszolni, nem nézem
2012. máj. 8. 19:44
 14/18 A kérdező kommentje:
Jó van benne valami..:DD de minek szól bele az, aki nem is tud válaszolni a kérdésemre, és teljesen mást ír, mint ami érdekel?
2012. máj. 8. 19:58
 15/18 Gerike99 válasza:
Amúgy csakhogy tudd: ezt már valaki beküldte az aztadomra
2012. máj. 8. 20:40
 16/18 A kérdező kommentje:
dejóó*-* vagy ennek nem kéne örülni??:DD nem baj én örülök neki:DD
2012. máj. 8. 20:48
 17/18 anonim ***** válasza:

A kérdésed ez volt:

"Ugye nem halt meg Klaus a Vámpírnaplókban?"

Amire én ezt írtam VÁLASZ gyanánt:

"Klaus a következő évadban is fog szerepelni, mellesleg..."

Erre te most meg benyögöd, hogy nem válaszoltam a kérdésedre. (Idézem: "e minek szól bele az, aki nem is tud válaszolni a kérdésemre, és teljesen mást ír, mint ami érdekel?")

Neked nem egyértelmű a válaszom? Az, hogy a következő évadra is van szerződése számodra nem egyenesen arányos azzal, hogy vélhetően nem "halt meg" (ami kifejezés nem egészen reális, hiszen ő már elég régóta hallott)? Tényleg ennyire sötét van odabent?

Tudod, mit? Akkor a válasz: IGEN.

Kislány, nyakig úszol a saját ürülékedben, hiába próbálod magad kimagyarázni, ez már veszett fejsze nyele. Azért szép próbálkozás volt, de máskor okosabban!

Csók, bébi!

Ui.: Ne éld bele magad, nem lettél az Aztadom celebje, ennél "értelmesebb" kérdéssel kell előállnod.

2012. máj. 9. 17:14
 18/18 A kérdező kommentje:
nem próbáltam magam kimagyarázni... meg mindenki irt már mindent én meg nem olvastam vissza őket, szal azt sem tudtam hogy te mit irtál ellőtte, csak visszaírtam valamit.. (amiből aztán lett egy nagy értelmes beszélgetés, de nem baj..)
2012. máj. 9. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!