Miért van a csípőnkön hátul 2 lyuk? (lányok csípőjére gondolok) :DD
Figyelt kérdés
2012. máj. 3. 21:55
2/9 A kérdező kommentje:
érdekes :DD___én aszem azután vettem észre,miután menstruálni kezdtem...és ha jól tudom a bnőimnek többségének is van...szval a válaszokat továbbra is várom :)
2012. máj. 3. 22:22
3/9 anonim válasza:
Ezek izom, vagyis ín-tapadási pontok, ahol nem rakódik le könnyen a zsír. Ha valakin nincsen felesleg, elméletileg nem feltűnő.
4/9 anonim válasza:
Azok a hüvelykujjak helyei! :P:D 25/F
5/9 anonim válasza:
előző: :D:D:D Nagyon okos! :D
Ez engem is érdekel amúgy, én nem sok csajt ismerek, akinek lenne, de sztem tök cukik! :)
24/L
7/9 anonim válasza:
majd kapsz postán ajándék cuksi epét és tünci hugyhólyagot.. anatómia 1es.
8/9 anonim válasza:
Jól is néznénk ki ha ott tapadnának az izmok :D Ezt egy-egy szalag okozza, ami a csípőlapát hátulsó gumójától húzódik a keresztcsonthoz, a szövetek elég jól rögzítettek itt egymásra, ezért van akinél ez kicsit feldobja a felette lévő bőrt.. és tévedés, hogy kövéreken jobban látszik. Néhány vékony lányon is van (pl. rajtam kész zseb :D ). A nemi érés során azért lesz jobban látható, mert a csípő szélesedik, a keresztcsont pedig közelebb kerül a későbbi félegyenes helyzetéhez, a szalag jobban feszül.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm,végre egy értelmes válasz :D :"))
2012. máj. 9. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!