PILLANGÓKÉS Milyen árba van? Hol lehet kapni Mennyire éles? Miért lett ilyen? Mi a fontossága? Bárki vehet ilyet?
Az ára függ a minőségétől, de egy pillangókés esetleg menőzni lehet jó, egyébként vágásra, köznapi használatra alig alkalmas. Igazán komoly gyártók nem hinném hogy foglalkoznának ilyesmivel, szóval annyira éles amennyire megélezik/megélezed, de a vacak minősége miatt nem tartja sokáig az élét.
Szerintem elég semmirevaló késfajta. Arra jó, hogy a menőző tizenévesek megsebesítsék az ujjaikat amikor pörgetni próbálják..
A normális kés ott kezdődik, hogy nem nyeklik-nyaklik amikor használni akarod.
Tudtommal a pillangókés pengehossztól függetlenül illegális közterületen. De most megnézve, nincs benne a felsorolásban. Egyébként mindegy, max játszani jó, használatra alkalmatlan.
Mennyire éles? Amennyire megélezed :)
Bárki vehet.
A többi kérdésed alig értem... fontosság, árba?
Egyébként van jó minőségű pillangókés is, tessék:
ez 70 rugó :)
Az én pillangókésemet lomisoktól vettem egy használtpiacon 500 Ft-ért kb. 4 éve. Azóta azt használom tábori bicskának, meg ha gyorsan vágni kell valamit, akkor azt találom meg először. Kenyeret vágni tök jó! 2X lett megélezve, utóljára 2 éve, kb, azóta fasza. Mindig nálam van, nem nyeklik, stabil! Jó holmi, és nem márkás, mindössze "stainless steel", ennyi van ráírva :D
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!