Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Heló! Mit tegyek? :/

Heló! Mit tegyek? :/

Figyelt kérdés
Nah, a lényeg az hogy egy 8.os csaj vagyok akinek tetszik egy 10.es srác. Persze az a srác épp a "menő" bandába tartozik ahol ha tudnak valamin röhögni megteszik, vagyha tudnak valakit kiröhögni megteszik. Nem ismerem a srácot, csak facebookon.... vagyis soha nem beszéltünk, és gyáva vagyok egy sziát vagy bármit mondani... :DMostmeg összejött egy 9.es csajjal aki mondhatni túl tökéletes.... Mit csináljak?? Légyszi értelmes válaszokat adjatok! :)

2012. máj. 3. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Ha már összejött egy másik csajjal akkor már nem sok mindent tudsz tenni, az ügy érdekében. Keresgél, járj nyitott szemmel, és majd jönni fog magától minden, a maga idejében.
2012. máj. 3. 20:10
 2/7 A kérdező kommentje:
ajj már :D köszi szépen majd keresgélek... :)
2012. máj. 3. 20:27
 3/7 anonim válasza:
Kösd fel magad, te sutyerák. Ha értelmes válaszokat akarsz ne itt tedd fel a gagyiszter kérdéseidet, hanem kérdezd meg anyádat.
2012. máj. 5. 22:46
 4/7 anonim válasza:
szerinte verd ki a fejedböl ha már talált mást hát akkor keres te is mást. De ezt az anyukádal is meg tudnád értelmesen beszélni mert szerintem ez magánügy és nem másra tartozi nem ien oldalon kéne válaszra várni.
2012. máj. 12. 10:44
 5/7 anonim válasza:

Nyílván az anyukájától nem tudta megbeszélni, vagy még több véléményt szeretett volna meghallgatni, nem értem miért kell ennyire... elôítéletesnek lenni. -.-

Szerintem sem tudsz már mit tenni, hagyd, hadd legyenek boldogok! Eljön majd a te idôd is!:))

2012. máj. 16. 19:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Te a 8.os "menő" bandába tartozol?
2012. aug. 9. 13:57
 7/7 Randy98 válasza:
Hagyjad a Srácot! Itt vagyok én 8.osztályos"menö" mi kell még ?:Dd
2012. aug. 11. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!