Hogyan lehet valakit megtalálni, ha nem tudom a vezetéknevét, csak a lakhelyét?
Szóval,Nem tudom a vezetéknevét,a mobilszámát,Csak annyit,hogy Laci a keresztneve és 4-5 éve volt egy Jamaha motorja valamint azt,hogy Püspökladányi az illető.Sokat beszéltünk telefonon,de számot váltottam és nem mentettem ki a számát,a kártya pedig nincs már meg.Szeretném vele felvenni a kapcsolatot,de semmi tippem nincs hogy hogyan kezdjek neki!
Valakinek van valami jó ötlete?
Pussz
Iwiw, myvip és a többi ismerkedős oldal.
Beírod amit tudsz, és végignézed az embereket. Vagy azt sem tudod, hogy néz ki?
Nem láttam majdnem 4 éve!
Myvipet néztem de semmi...
Az Iwiw is meghívós....(ot nem vagyok reg.)
Más egyéb?
Én fent vagyok iwiw-en és ladányi vagyok:) van László nevű ismerősöm, de lehet nem pont ő az:) ha gondolod iwiw-en rákeresek a Lászlókra és küldök mind1ikről Neked fotót a mail címedre, biztos felismered csak nem változott annyit ilyen kevés idő alatt. Ha aktuális ez még egyáltalán:)
További szépeket!
Szia:)
Szia!:)
utolsó vagyok, megkaptam a mail-t, a héten keresgélek Neked és küldöm a találatokat:) Remélem sikerül megtalálnunk Lacit:)
További szépeket!:)
szia:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!