Valaki ismer ojan játékot amit lehet játszani online is es elviszi oregeb gép is?
Tanulj meg előbb írni, mielőtt játszol.-.-"
És, hogy válaszoljak a kérdésre:Counter Strike 1.6
WoW.
Diablo II.
És tanulj meg legalább magyarul.
Nem a magyarok, jó esetben mindenki. Szerintem te is próbálsz helyesen írni a saját anyanyelveden, legalábbis remélem. Másokén is illik. Engem is kettéröhögnek, ha írok angolul egy levelet "ojan" színvonallal.
Továbbra is várom, hogy milyen kategóriában szeretnéd.
Nem, b@szki, de ennyi hibát véteni ilyen kevés mondatban az igénytelenség egyik jele. Néhány félregépelésért nem szól senki, de az ilyen ordító trehányság szemet szúr.
Amúgy most hogy XP, vagy Win7 itt nem annyira számít, inkább a hardver, mennyire öreg gép? Processzor? Videokártya? Memória? Valami bővebbet írjál... Mert öreg gép az is, ami anyámnál van, Asus P2B-DS, duál PIII 550 @100, Slot1, GeForce 4 Ti4200, 4x256 SDRAM@100, meg öreg gép a haverom gépe, P4 1.6, 3x256 DDR 400, GF Ti 4600..., vagy az én volt gépem, AMD Athlon 64X2 5200, 8600GT 512, 2x1 GB DDR2 dual channel... :P az elsőn talán elfut a diablo II, de nem vennék rá mérget, a többin viszont fut, meg a CS is..., a WoW az utóbbi kettőn fut, de a szóban forgó PIV-es konfigot meg-megakasztja...
Ja, és ahogy az előttem író is kérdezte: milyen kategória?
A CS fps, a Diablo rpg, mondjuk a Starcraft az előbb kimaradt (imádom, klasszikus, alapmű), az meg rts, a WoW meg megint rpg, csak mmo... :) Ha meg nagyon-nagyon öreg a géped, tedd fel rá a Duke Nukem 3D-t (vagy a Shadow Warriort), hálón is marha jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!