Szerintetek nagyon nagy és durva kihívás 12 évesen egyedül elutazni Kanadába repülővel?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és egy rokonom kint lakik Kanadába. Kiszeretnék hozzá menni a nyáriszünetbe repülővel. Szerintetek be merjem vállalni? :/2012. máj. 1. 10:58
11/17 anonim válasza:
Már ültél repülőn? Mert ha igen, és jól bírtad, akkor persze, hogy mehetsz. (mivel a szüleid engedik)
Én amikor 7 éves koromban elmentem nyaralni (persze szülővel), akkor hánytam a repülőn. Azóta utálok repülőn ülni. De persze ez tőled függ.
12/17 anonim válasza:
Persze, menj el! Ki ne hagyd! Én a gyerekem ismeretében döntenék, hogy kiengedném-e, de úgy szeretném majd nevelni, hogy bátran igent mondhassak :) Nem szeretem a mai szülőkben, hogy 14 évesen még kísérgetik a gyerekeiket. Az önállóság szerintem fontos.
13/17 vercsi. válasza:
Mindenképp irány Kanada! :D
Ki ne hagyj egy ilyen bulit! Ha repcsire meg vigyél magaddal könyvet, párnát mp3-at/telefont, újságokat, esetleg keresztrejtvényt... : ) Totál megéri! Én speciel imádok repülni és nekem egy ilyen út lenne a mennyország! Főleg egyedül! És am. lehet h én is megyek, csak Amerikába szintén rokonokhoz! :DD vagyis ide: Salt Lake City! :DDD
14/17 anonim válasza:
én úgy hallottam hogy 14 év alatt nem lehet egyedül repüővel utazni
15/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, azóta már visszatértem. :) felejthetetlen nyaram volt, és nem bántam meg... mellesleg kísérő nélkül utaztam. :)
2012. okt. 1. 11:54
16/17 anonim válasza:
A barátnőm (szintén 12 éves) és egyedül ment Brazíliába repülővel. Kísérővel fogysz utazni ha utazol, szerintem ne hagyd ki :))
17/17 anonim válasza:
Előző vagyok bocsi nem láttam h már vissza is jöttél xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!