Osztálytársam egyik álma az, hogy a Kör című filmben szereplő kislány üldözi. Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
A másik pedig az, hogy van egy ház az iskolánk mögött, amihez hosszú járda vezet, és oda nem szabad éjszaka menni, mert ott olyankor szellemek vannak, és aki oda elmegy, az nem jön vissza, őt pedig mindig odaráncigálja valaki! Ez mit jelenthet? Van valami köze ahhoz, hogy nehéz a suli? vagy egyáltalán mit jelenthet? Mert más problémája nincs.2008. ápr. 20. 11:37
1/10 anonim válasza:
A sulihoz semmi köze.A hülye babona miatt fél attól a háztól sztem.A kör miatt én is fent voltam pár éjjel :D Éne gyik nap oylat álmodtam,hogy a Körből a Samarával bevásárolok a Tescóban XDXD Szakadtam a röhögéstől reggel :D
2/10 anonim válasza:
Én egyszer azt álodtam, hogy Spice Girls Mel B-vel osztálytársak voltunk :)
De ezen a Tescos bevesárláson én is jót nevettem :))
3/10 anonim válasza:
Hmm.. Samaraval sokan almodnak, sztem tokre nem ijeszto:D:D En ha jol emlekszem vmi repulobol ugrottam ki ejtoernyovel es jott utanam, es fogtuk egymas kezet es repultunk. :DDDD Nagy arc lehet a kiscsaj, bevasarol velunk, ejtoernyozunk.. vajon egy sort is megiszik? :D Amugy az o.tarsadnak magaba kell megkeresnie a valaszt, ugy erzi nehez a suli tanuljon, es hagyja az almat..:D
4/10 anonim válasza:
Gondolom azért álmodik Samarával, mert látta a filmet és ijesztő volt. Kicsit én is paráztam tőle, de Samara olyan édi :))))
5/10 anonim válasza:
Azt hogy nem kellett volna megnéznie... elég gyerekes dolog :S Ha valaki elég érett vmihez, ép ésszel felfogja, hogy az csak egy film.
6/10 anonim válasza:
Meg tudom megmondani hol van az ház érdekelne. Meg mi a története? LÉgyszíves!!!!!
7/10 anonim válasza:
jóh ez mind vicces meg minden... de ha belegondoltok a rossz álmoknak a rossz családi háttér, vagy bántalmazás is lehet a háttere! szerintem kérdezd meg az oszt. társadat hogy nincs e semmi baja "lelkileg" és próbáld megnyugtatni, hogy ez csak egy babona, a Kör meg egy szar film!:)
8/10 anonim válasza:
Úristen amikor én megnéztem a Kört, vagyis scak félig mert közbe teljesen bepánikoltam és mondtam hogy kapcsoljuk ki, utána napokig nem tudtam aludni, rémálmaim voltak. Örülök hogy más csak röhög rajta, bárcsak én is olyan laza lennék:) nem ilyen érzékeny :(
9/10 anonim válasza:
Hat draga, ha ilyen filmeket neztek, ne csodalkozz, hogy remalmai vannak az osztalytarsadnak. Nezzetek vigjatekokat, nem lesznek remalmok.
A sulihoz ennek semmi koze.
10/10 anonim válasza:
Jah igen érdekelne az a szellemház a sulimögött.
megirnád az e-mail-re? köszi.
hifi123@citromail.hu
köszi szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!