Az enegriavámpírok tudják magukról hogy azok? Már ha valóban léteznek
Ha valaki sokat olvas erről a témáról, akkor esetleg rájöhet, hogy ő is az. Persze ehhez kell némi önismeret.
Én például egyre inkább azt gondolom, hogy az vagyok :-)
Azóta megpróbálok jobban figyelni a környezetemre, barátaimra, érdeklődöm a "hogy létük" felől, és megpróbálok jobban figyelni, hogy mit mondanak. Esetleges gondjaikra később is rákérdezni, hogy megoldódott-e, stb. Nem mindig megvárni, hogy ők keressenek, hanem én is keresem őket. Nem mindig csak a bajaimmal traktálni őket, ilyenek. Persze lehet, hogy ez kevés, de igyekszem.
én ismerek olyan embert, aki tudja magáról hogy képes elszívni mások energiáját, és irányítani is megtanulta
Szóval van aki tud róla hogy ő az, de nincsenek sokan...
Léteznek energiavámpírok, valószínuleg megéreznéd ha lenne akár egy is a kozeledben... A társaságában mindig gyengének, fáradtnak éreznéd magad.
Nem mindig tudják magukról, de van amikor igen, és néha még irányítani is tudják ezt a képességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!