Idézetek a falamra?
Figyelt kérdés
Mik a kedvenc idézeteid? Inkább a rövidebbek érdekelnének,mert a szobám falára keresek... Ne webcímet írjatok,mert nézelődöm napok óta, most az érdekel,hogy nektek mi tetszik! :) Jöhet életről,barátságról,szeretetről, kitartásról, mindenről, csak pozitívat és szerelmeset ne...
Köszi :)
L/20
2012. ápr. 28. 21:31
1/6 anonim válasza:
idézet kell, de mi témában? Most cseszhetem ha neked arról kell hogy pl mindig legyünk optimisták, és én egy tök depiset írok neked..
2/6 anonim válasza:
VAU VAU VAU VAU VAAÚÚÚÚÚÚ VAU VAUU VAU - Lorenzo von Kutya
3/6 anonim válasza:
anyu nem lesz mérges hogy összefirkálod a falat?
4/6 anonim válasza:
Milyen jó, hogy nem válaszol a kérdező.. :D De biztos talált idézetet a falára ha ennyire nem kell neki a segítség..
5/6 anonim válasza:
"Nem tudom,mikor és hol keletkezett az élet,de bizonyos,hogy akkor és ott született a halál is."
Balla D. Károly
6/6 anonim válasza:
A mosoly ingyen van , de az értéke felülmúlhatatlan:)
Egy pasi olyan , mint a keresztrejtvény: idegesítő, bonyolult és megfejthetetlen.
Ne a herceget keresd , hanem aki mellett hercegnő vagy ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!