Ati Radeon HD 5700-as videókártyánál a szürke halált mivel lehet kiküszöbölni? (grey screen of death)
Figyelt kérdés
játszok egy játékkal, pl battlefield 3 vagy Medal of Honor és egyszer csak (mindig ugyanott) bejön a függőleges szürke csíkozás, nem reagál semmire, beszaggat a hang és újraindul a gép.. Valahogy ki lehet küszöbölni?2012. ápr. 28. 19:27
1/8 anonim válasza:
ha mindig ugyanott jelentkezik a probléma talán nem is a kártyával van a gond..egy pc az sok mindent tud produkálni!
2/8 A kérdező kommentje:
de volt hogy túljutottam azon a ponton, és akkor egy kicsivel később jelentkezett, de volt olyan játék, aminél 1x jelentkezett az egész játék során, aztán végig nem. Pontatlan volt a leírásom, bocsánat.
2012. ápr. 28. 19:50
3/8 anonim válasza:
általában az erős ati kártyák túlmelegszenek ha gyenge a proci hozzá!!vagy csip hiba! ha van garancia futás visszavinni)
4/8 A kérdező kommentje:
a gép konfiggal semmi baj. túl sem melegszik..Azt olvastam a neten, hogy ez széria hiba driver szinten, de semmi javulást nem látok. sztem az lesz, hogy majd visszaviszem, de azért ha valaki tud valami megoldást akkor azért szívesen meghallgatom!
2012. ápr. 28. 20:16
5/8 anonim válasza:
driver az elsődleges hiba,nálam is volt ilyen.ha az újakkal tré, próbálj egy régebbit..de iponon is van valami szürkehalálos dolog és irták is ott hogy valami driverbaj
6/8 A kérdező kommentje:
ami a cd-n van amit kaptam a videókarihoz, az szerintetek működik? az régebbi jóval mint ami most van.. próbát megér nem?:)
2012. ápr. 29. 13:05
7/8 anonim válasza:
a gyári lemez az mindig jó/a legjobb max frissíti magát ha meg nem nem lesz friss..de gyári lesz;)
8/8 A kérdező kommentje:
van fennt egy catalyst. azzal is ugyan ez a hiba, de kiírja hogy van catalyst frissítés. Rámegyek hogy letöltöm, és fel is rakom, de nem változik a verzió szám se semmi. Ha az Everest home-t el akarom indítani, akkor elsötétül a monitor és újraindul a gép. Miért? Mi van a gépemmel?:/
2012. máj. 20. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!