Mennyibe kerül egy Katana és kell e hozzá engedély?
Engedély biztos nem kell hozzá, de nem mászkálhatsz vele az utcán, mivel közbiztonságra különösen veszélyes eszköz, szal autóba is szerintem csak elzárva tarthatod. Otthon nyugodtan a falon szép kelléke a szobának. Amit forgalomba árulnak, gondolom te is vágod, hogy mind másolat. Igazi Katanát nem nagyon tudsz szerezni itthon, én utánna olvastam ennek régebben mert én is szerettem volna, de full igazit, csak sajnos rá keleltt döbbenem hogy ez nem nagyon lehet. Azt olvastam hogy a valódi Katanát minimum 8 danos mester érinteheti csak, másnak a kezébe se adják, valszeg nem is adják el. Gondolom műtárgyként valszeg lehet venni de hát azt meg fizesd meg :)
Egy kis érdekességként úgy tesztelték régebben a frissen készített Katanákat hogy hány embert tud félbe avagy keresztbe vágni. Asszem ha már 4 keresztbe vágást nem bírt ki a kard sérülésnélkül az ment is a levesbe. De a legtöbb szinte bármennyi ilyet kibírt.
diszkardot kapsz 10.000ft-tól
élezettet viszont 40.000ft-tól
egy strapabírót pedig ami évtizedik használható marad egy kis ápolással 100K fölött lehet kapni itt magyarországon is egy két webáruházban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!