Egy 49 cm3-s Aprilia robogó két személlyel átlag mennyi km/h-val kell menjen?
Figyelt kérdés
60 km/h? 70?80?2012. ápr. 28. 15:01
1/5 anonim válasza:
kell?? 45 a max, de nyílván senki se tartsa be mert hülyeség. én se :P
szóval nekem is ilyen van, de ha mondjuk 2 80kilós személy ül rajta, akkor kb 60km/h-ra képes egyenes, útszakaszon.
ha mondjuk egy 80, meg egy 60kilos, akkor 70el is mehet.
függ a folytástól is, nekem semmi nincs benne, és 97km/h a végsebessége.
2/5 waland válasza:
Előzö: Két személlyel! Úgy örüljön neki, ha megy 50 körül, de ne nagyon mutogassa magát a rendőröknek, mert kicsit drága 10-3000-ért motorozgatni.
3/5 anonim válasza:
előző:
egyszer bukó nélkül mentünk tesómmal, de csak éppen hogy pár 100metert kellett volna, hat nem piros volt, mert a jött a vonat, es szerencsére pont csak egy rendőr állt ott, amit időben észrevettem és lekanyarodtam egy mellékutcába, de kb 20méterrel mögötte. meleg helyzet volt. :D
4/5 A kérdező kommentje:
mi ketten (60 és 70 kg) 80 km/h-val mentünk
2012. jún. 10. 14:52
5/5 waland válasza:
Ja, az aerox velem is ment 85-el, kár hogy az a gps szerint csak 68 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!