Kukoricacímerezésen mit kell csinálni?
A kukorica címere a virágja. A tetején nő. A porzós. A bibeszálak a csövön vannak. A hibridkukorica termesztésnél az anyának szánt sorokról leszedjük a virágokat, mielőtt a porzók kinyílnának.
Így a másik fajta kukorica fogja beorozni ami bibénket, aszomszéd sorból. Így keresztezik a kukoricát.
A kukoricacímerezés könnyű munkának számít. A legkönnyebb tulajdonképppen. Én sokat címereztem, már 10 éves koromban is, és aztán is. Volt hogy akkora volt, hogy gólyalábat csináltunk. Nem fárasztó munka, könnyű. Az a lényeg, hogy nem szabad elhagyni semmit, mert egyetlen virág is tönkre teheti a táblát. Tehát inkább figyelmet igényel.Vannak ilyen kis "fiakukoricák" arra is kell figyelni.
A virág legtöbb fajtánál könnyen kicsúszik. Közben lehet beszélgetni, mp3-azni, csak figyelni kell. Normál gyaloglási tempó mellett a két sorból jobbról balról balkéz-jobbkéz lépésritmusra lehet szedni. 10 méterenként vissza kell nézni, mert mindig van, ami elbújik. Hosszú de könnyű(gyolcs, indiai géz) nadrágot érdemes felvenni, és hosszúujjú, de vékony(pl. agyonmosott, vagy géz) inget. Természetes anyagból. Kalap, sapka vagy kendő szükséges. Esetleg napszemüveg. Tornacipő jó, amit nem sajnálsz, olyan. Papucs, szandi nem jó.
Eső esetére gumicsizma, esőkabát. Hidegre réteges ruha.
Tűző napra naptej. 2l víz, 3 szendvics, zsebkendő. Egy csoki, fáradtság esetére.
Nem tudom, milyen nyavigák írtak itt fenn, de ez tényleg gyerekmunka.
Próbáld meg legalább, van amikor alacsony a kukorica, könnyen jön, tényleg csak sétálni kell. szerintem könnyű pénz.
Hülyéskedni nem lehet közben, szépen , ritmusosan, és precízen kell csinálni. Friss levegőn vagy beszélgetni lehet, jó a társaság, nem nehéz.Tábori keretek közt buli.
Ezt kell kihúzni és eldobni a földre, de mielőtt porzani kezdene: [link] Fontos a földre, mert ha fennakad, még porozhat onnan.
nem vagy te olyan nyímnyám , mint ezek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!