Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megunt ruhák és egyebek....

Megunt ruhák és egyebek. Forgalmas, jó bolhapiac vagy kacatvásár hol található?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van néhány ruhám amit már nem hordok, de hibátlan állapotúak, és másnak még biztosan jók lennének. Ezen kívül még néhány dísztárgyam, táskáim, cipők, ékszerek és egyéb holmik amiktől meg szeretnék válni. Hol van az országban olyan kacatvásár ami elég forgalmas ahhoz hogy érdemes legyen elmennünk árulni? Csupa igényes, szép állapotú holmi, nem szemetet akarok eladni. Tudtok ajánlani jó helyeket? A válaszokat előre is köszönöm.
2012. ápr. 27. 08:33
 1/2 anonim ***** válasza:
vatera.sokkal egyszerűbb mint kivonulni valahová, helypénzt fizetni, aztán nem is biztos, hogy eladod,mehetsz mégegyszer
2012. ápr. 27. 08:35
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Nagyobb városokban szerintem vannak forgalmas bolhapiacok az országban mindenfele.

Most, hogy már nincs hideg, az emberek szívesebben nézelődnek a piacon.

Az, hogy melyik bolhapiacra menj, szerintem nagyrészt attól függ, hogy melyik megyében, városban élsz.

Az internetes aukciós oldalakat én is jó szívvel ajánlom, de szerintem nagyon jó ötlet lehet akár az is, hogy ne csak virtuálisan áruld a portékádat.

Nekünk is sok eladó termékünk van és mi mindkét formáját használjuk az adásvételnek: internetes aukciós oldalakon is hirdetünk, azon kívül pedig újabban piacra is megyünk árusítani.

Az, hogy neked melyik típusú eladás érné meg jobban, attól is függ, hogy milyen termékeket szeretnél eladni és mennyiért.

Sok sikert kívánok neked és szép nyarat!

2012. jún. 24. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!