Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi történik az Lottó nyertesek...

Mi történik az Lottó nyertesekkel?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy ismer bárki is magyar honban egy lottó nyertest? szerintem senki. Nem lehet hogy kinyírják őket a szerencsejátékzrt emberei? Mert rengeteg pénzről van szó.
2012. ápr. 25. 22:19
 1/5 anonim válasza:
Tegyük fel, ha Te nyernéd meg szerintem Te sem híresztelnéd, maximum a nagyon közelei hozzátartozóknak. Aztán az is lehet, hogy senki nem nyeri meg, csak kitalálják :D
2012. ápr. 25. 23:32
 2/5 anonim ***** válasza:
csak nem tán. lottónyertesekről készült kisfilmek is vannak. gondolom megkapja a pénzt valahogy aztán örül a fejének. én a helyében el is húznék innen de rögvest.
2012. ápr. 26. 15:27
 3/5 anonim válasza:
Annó a 90-es években szomszédomék nyerték meg az ötöst, rengeteg pénz volt, csak egyből a nyilvánosság elé tárták boldogságukat és vagyonukat, ezért el kellett költözniük innen, mivel zaklatták őket, valamint fenyegetéseket is kaptak, na meg persze a sok kunyeráló is jött a pénzért....Annyit tudok róluk, hogy valahol Pesten laknak, de szerintem ez kamu, mert tuti külföldre mentek ;-)
2012. ápr. 27. 00:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Miért van olyan érzésem, 3 nappal a kérdés kiírása után (ma, szombat ), mintha a lottósorsolás közben szinte végig az én kérdésemre válaszoltak a számhúzás közti szünetekben?
2012. ápr. 28. 19:39
 5/5 anonim válasza:
Érdekes, néztem énis :))
2012. máj. 4. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!